Follow us

Στενεύουν τα περιθώρια για την Κύπρο στη Eurovision - Οριακή πρόκριση για την Ανδρομάχη, εκτός 20άδας στον τελικό

Τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος της Ανδρομάχης και της Κύπρου στη φετινή Eurovision

EUROVISION CYPRUS

Η ώρα του Β’ Ημιτελικού έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα ξανά στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου διεξάγεται ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision.

Αύριο βράδυ, στον Β’ Ημιτελικό εμφανίζεται η Κύπρος στην 9η θέση, ενώ η Ελλάδα μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό και την πρόκρισή της διαγωνίζεται στον Τελικό, που πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Μαΐου.

Όπως και την Τρίτη, δέκα χώρες αναμένεται να προκριθούν στον Τελικό του Σαββάτου, συναντόντας τις δέκα χώρες που πέρασαν από τον Α' Ημιτελικό, αλλά και τα τραγούδια των "Big Five" (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία ως διοργανώτρια χώρα) όπου δεν διαγωνίζονται και προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision.

Ανάμεσα σε αυτές τις 10 χώρες που αναμένεται να προκριθούν είναι και η Κύπρος, με οριακή δυναμική μιας και πλασάρεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση, με κορυφαία της βραδιάς τη Σουηδία. Άσχημα μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι τα προγνωστικά για τον Τελικό του Σαββάτου, μιας και η Κύπρος φαίνεται να τερματίζει στην 22η θέση, πρόβλεψη διόλου αισιόδοξη για την εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό. Την ίδια στιγμή βρίσκεται σταθερά στην 6η θέση της τελικής κατάταξης στα προγνωστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα