Follow us

Απολογείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν με ενδιαφέρει που με καταριούνται όσοι δεν με ξέρουν

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Αναγνωστόπουλος στο δικαστήριο. "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο", ανέφερε στην απολογία του.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ακριβώς ένα χρόνο μετά τη φρικτή δολοφονία της σύζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους τους, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Στο ξεκίνημα της απολογίας του, με εμφανή συγκίνηση είπε πως: "Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Καρολάιν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε εξαιτίας μου την κόρη της. Πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου”.

"Το τι συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρειες και ειλικρίνεια. Δεν θα είναι είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ”, τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης , την άγρια θανάτωση της σκυλίτσας Ρόξυ και τις ψευδείς καταγγελίες και καταθέσεις που έδινε επί 37 ημέρες ο δράστης του εγκλήματος, εμφανιζόμενος ως επιζών μίας φρικτής ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Η Καρολάιν, όπωψς αναφέρεται στην δικογραφία, είχε έναν αργό "αγωνιώδη" θάνατο, καθώς πάσχιζε να αναπνεύσει επί έξι ολόκληρα λεπτά. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε με ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της, δεμένη πισθάγκωνα με το μωρό της να κοιμάται ακουμπισμένο στην πλάτη της, ενώ η Ρόξυ ήταν κρεμασμένη με το λουρί της στο κάγκελο της εσωτερικής σκάλας.

Πηγή: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα