Follow us

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Καταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες στο δικαστήριο - Πλησιάζει η ώρα της απολογίας του

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι πάντα παρών στο δικαστήριο, κρατώντας σημειώσεις σε κάθε μαρτυρική κατάθεση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Πιο κοντά στην ημέρα που θα σταθεί ενώπιον των τακτικών και των ενόρκων δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να απολογηθεί για τον θάνατο της 21χρονης συζύγου του, Καρολάιν, έρχεται από σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η δίκη του οποίου συνεχίζεται μετά τη διακοπή των συνεδριάσεων για το Πάσχα.

Η δίκη του 34χρονου πιλότου, ο οποίος για περισσότερο από έναν μήνα ισχυριζόταν στις αρχές πως ο αποτρόπαιος ασφυκτικός θάνατος της Καρολάιν, στις 11 Μαΐου 2021, ήταν αποτέλεσμα στυγνών εγκληματιών που μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά για να τους ληστέψουν, φθάνει στις αμέσως επόμενες δικασίμους, στην στιγμή που ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί δημόσια για όσα του καταλογίζονται .

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώπιον του ΜΟΔ, που ξεκίνησε στις 8 Απριλίου να εξετάζει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Καρολάιν είναι παρών στο δικαστήριο και μάλιστα κρατώντας σημειώσεις σε κάθε μαρτυρική κατάθεση και κάνοντας χρήση του δικαιώματος του να υποβάλει ερωτήσεις.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα