Follow us

Η Νικολέττα Ράλλη κάνει πρόβα νυφικού! Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Νικολέττα Ράλλη φορά ξανά νυφικό για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
dfdg

Η πιο sexy Ελληνίδα παρουσιάστρια ντύθηκε νύφη όχι για τον δικό της γάμο, αλλά για το Yes I Do Catwalk by System Professional που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου σε έναν χώρο έκπληξη.

Η Νικολέττα Ράλλη, η Ελληνίδα παρουσιάστρια που ξεχωρίζει για το στιλ της, είναι ανάμεσα στις διάσημες γυναίκες που θα συμμετέχουν στο Yes I Do Catwalk. Πρόσφατα μάλιστα, η Νικολέττα Ράλλη επισκέφτηκε το showroom της Primalicia Bridal Designers, που αποτελεί το meeting point των διασημότερων σχεδιαστών μόδας παγκοσμίως, με σκοπό να επιλέξει το νυφικό που θα φορέσει στο bridal fashion show. Η παρουσιάστρια μάλιστα απαθανάτισε την πρόβα νυφικού με τα στιγμιότυπα να τη δείχνουν να φορά ένα off shoulder νυφικό με κεντήματα αλλά και ένα ακόμα με δαντέλα που αναδεικνύει τη σιλουέτα της. Ωστόσο, αναμένουμε να δούμε ποια είναι η τελική επιλογή της για το Yes I Do catwalk.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Νικολέττα Ράλλη είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, ενώ τον Ιούνιο του 2020 ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους, αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. Όπως έχει δηλώσει η παρουσιάστρια σε συνέντευξη της: "Για μένα ο Μιχάλης δεν είναι απλώς η σχέση μου και ο πατέρας του παιδιού μου αλλά και ο καλύτερος φίλος μου. Θα μιλήσουμε με άνεση για όλα, θα τσακωθούμε, θα τα ξαναβρούμε, θα γελάσουμε".

Τη σκηνοθεσία του Yes I Do catwalk έχει αναλάβει ο Θάνος Γκομόζιας, ενώ το show θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά για τους σκοπούς του Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος. Συγκεκριμένα, το φετινό catwalk είναι αφιερωμένο στη Φενίννα.

Η πρόβα νυφικού της Νικολέττας Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη κάνει πρόβα νυφικού! Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

rfrfe

Το Yes I Do Catwalk, το πιο επιτυχημένο bridal show της Ελλάδας, επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας και πρόκειται να είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Η bridal επίδειξη μόδας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου σε έναν χώρο έκπληξη, ενώ στην πασαρέλα που πρόκειται να μοιάζει με παραμύθι θα περπατήσουν 65 celebrities που θα φορούν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών μόδας.

Μεγάλος Χορηγός | SYSTEM PROFESSIONAL

Beloved Partner | Moët & Chandon

Skincare |SOSKIN

Make Up | SEPHORA

Shoes | Bilero

Κουφέτα | Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη

Big Surprise | CYBEX Global

Bridal Manicure | OPI

#YesIDoCatwalkbySystemProfessional

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα