Follow us

Το "γεια" της Δέσποινας Βανδή & του Φοίβου γίνεται μιούζικαλ, αλλά χωρίς τη Δέσποινα Βανδή

Η αλήθεια γύρω από το μιούζικαλ που ανακοινώθηκε με την υπογραφή του Φοίβου

"γεια" Δέσποινα Βανδή

Ο Φοίβος γιορτάζει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του "γεια", του θρυλικού άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή που την οδήγησε στην κορυφή των διεθνών charts και της απόλυτης επικράτησης στην εγχώρια δισκογραφία, με ένα ομότιτλο μιούζικαλ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της People Entertainment, που ανέλαβε την παραγωγή του συγκεκριμένου μιούζικαλ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα, με "τα τραγούδια που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό που συγκέντρωσαν περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο youtube και 10.000.000 streams στο spotify, έρχονται στη σκηνή σε μία παράσταση που θα αφήσει εποχή" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Φοίβος είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα μικρό δείγμα από τη σύγχρονη διασκευή του "γεια" χωρίς να ακούγεται ωστόσο η Δέσποινα Βανδή, προϊδεάζοντας το κοινό του για όσα νέα ετοιμάζει αυτή τη φορά στο θέατρο.

Θα συμμετεχει η Δεσποινα Βανδη στο μιουζικαλ "γεια";

Η εύλογη απορία των θεατών και θαυμαστών είναι προφανής. Θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ με τα τραγούδια της η Δέσποινα Βανδή; Η απάντηση, όπως καταλαβαίνετε, είναι αρνητική. Η διάσημη τραγουδίστρια εδώ και χρόνια έχει διακόψει τη συνεργασία με τον Φοίβο κάτι που δεν άλλαξε ούτε και σε αυτή την περίσταση.

Μάλιστα, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν πως δεν είχε καν επαφές με την πλευρά του Φοίβου ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, έστω και στη θεατρική εκδοχή των θρυλικών τραγουδιών τους που παίζονται ακόμα και σήμερα στα ραδιόφωνα.

Ακόμα, φαίνεται πως οι δημιουργοί του μιούζικαλ δεν έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής στη γυναίκα που θα σηκώσει στην πλάτη της το ειδικό αυτό βάρος, χαρίζοντας τη φωνή της στα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στη σύγχρονη δισκογραφία δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο και θα είναι όντως αμήχανο όταν μια άλλη performer θα κληθεί να ερμηνεύσει τις επιτυχίες μιας τόσο διάσημης καλλιτέχνιδας που μάλιστα είναι ακόμα ενεργή στον χώρο του θεάματος.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία δισκογραφική συνεργασία του Φοίβου με τη Δέσποινα Βανδή ήταν το 2013, όταν εκείνη κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Άλλαξα". Μετέπειτα αποχώρησε από τη δισκογραφική του εταιρία και συνέχισε την καριέρα της, σε μουσική, θέατρο και τηλεόραση, συνεργαζόμενη με άλλους σπουδαίους δημιουργούς. Μάλιστα, στα τέλη του 2021 έγινε πολύς λόγος για την άρνηση της Δέσποινας Βανδή να συμμετάσχει σε ένα επετειακό "Στην υγειά μας ρε παιδιά" αφιερωμένο στην καριέρα του Φοίβου, παρόλο που εκείνη λίγους μήνες αργότερα είχε μιλήσει στην κάμερα του "Ενώπιος Ενωπίω" για τον πρώην συνεργάτη της.

Διαβάστε Επίσης

Αντωνάτος - Υπογραφή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα