Follow us

Τελευταία εξέλιξη! Η διάσημη πρωταγωνίστρια που αποχώρησε από τη νέα υπερπαραγωγή της ΕΡΤ

Ποια δεν θα δούμε τελικά στο "Βραχιόλι της Φωτιάς";

ΕΡΤ Rnew

Ακόμα μία σειρά, με σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, ετοιμάζει η ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν. Η δημόσια τηλεόραση ακολουθώντας το φετινό της μοτίβο θα προχωρήσει στη μεταφορά του γνωστού μυθιστορήματος "Το βραχιόλι της φωτιάς" της Βεατρίκης Σαΐα-Μαγρίζου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τη σκηνοθεσία της νέας υπερπαραγωγής έχει αναλάβει ο Γιώργος Γκικαπέπας, το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης με τη Σοφία Σωτηρίου, ενώ ο Μίνως Μάτσας θα "ντύσει" τη σειρά με τη μουσική του. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Γιώργο Καραμίχο, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος από τον "Ήλίο", τον πρωταγωνιστή της "Αγάπης Παράνομης" Νίκο Ψαρρά, αλλά και τον τηλεοπτικό γιο από τη συγκεκριμένη σειρά, Μιχαήλ Ταμπακάκη, την Ελισάβετ Μουτάφη, τον Θάνο Τοκάκη και τη Βασιλική Τρουφάκου.

Σε έναν από τους βασικούς ρόλους είχε "κλείσει” αρχικά και η Νένα Μεντή, η οποία τελικά δεν θα συμμετάσχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την Real. Η σπουδαία πρωταγωνίστρια είχε αποκαλύψει και η ίδια πριν από λίγο καιρό, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο "Στούντιο 4” πως συζητά για να είναι μέρος του καστ της σειράς, ωστόσο την τελευταία στιγμή η συμφωνία δεν "κλείδωσε” και δεν θα τη δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη σειρά εποχής της ΕΡΤ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα