Follow us

Το "Yes I Do Catwalk" επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ με 65 celebrities!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του πιο επιτυχημένου bridal show, μετά από ένα χρόνο απουσίας

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ffffff

Το "Yes I Do Catwalk by System Professional" επιστρέφει πιο ανανεωμένο και φαντασμαγορικό από κάθε άλλη χρονιά, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μιας χρονιάς.

Το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο bridal fashion show πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου σε έναν χώρο έκπληξη. Φέτος μάλιστα, για πρώτη φορά, το"Yes I Do Catwalk by System Professional" μεταφέρεται σε εξωτερικό χώρο, ο οποίος πρόκειται να είναι γεμάτος από λουλούδια στα πιο όμορφα χρώματα, κάνοντας το σκηνικό να μοιάζει με παραμύθι.

Το "Yes I Do Catwalk" επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ με 65 celebrities!

Aιθέριες παρουσίες με παραμυθένια bridal outfits και beauty looks ετοιμάζονται για να ανέβουν για ακόμα μία χρονιά στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk, με εμφανίσεις εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της bridal μόδας- και όχι μόνο, ενώ στον χώρο θα υπάρχουν εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις, προσφέροντας ένα ονειρικό αποτέλεσμα.

Οι καλεσμένοι του Yes I Do Catwalk θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποτήρια γεμάτα σαμπάνια Moët & Chandon, πολύχρωμα candy bars με πρωταγωνιστή τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη και να διασκεδάσουν με καλοκαιρινές μελωδίες.

hffhf
vbbbbbb

65 celebrities θα περπατήσουν στην πασαρέλα για τους διασημότερους Έλληνες σχεδιαστές και τους μεγαλύτερους οίκους νυφικής μόδας, όπως κάθε χρόνο. Η ομάδα του Yes I Do υπόσχεται μάλιστα πως το φετινό catwalk θα είναι διαφορετικό αφού θα συμμετέχουν νέα και φρέσκα πρόσωπα που έχουν επιτυχημένη πορεία στον χώρο του θεάματος. Τα μοντέλα του Yes I Do catwalk θα φορέσουν breathtaking νυφικές δημιουργίες σαν άλλες πριγκίπισσες του παραμυθιού.

bbbbbb

vvvvvvv

ddddddd

Ο μεγάλος χορηγός του Yes I Do catwalk είναι η SYSTEM PROFESSIONAL, το beauty brand που αγαπούν και εμπιστεύονται οι καλύτεροι κομμωτές σε όλο τον κόσμο, όπως και πολλές celebrities, αλλά και γυναίκες που επιθυμούν να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία προσωποποιημένης περιποίησης για τα μαλλιά τους.

hggggg

Οι χρωματιστές συσκευασίες και τα λουλουδάτα αρώματα των προϊόντων της SYSTEM PROFESSIONAL εναρμονίζονται άψογα με το concept του φετινού catwalk και λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για τους γάμους που πρόκειται να γίνουν φέτος το καλοκαίρι.

Ο Θάνος Γκομόζιας πρόκειται να σκηνοθετήσει το Yes I Do catwalk, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στο Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος. Συγκεκριμένα, το φετινό catwalk είναι αφιερωμένο με άπειρη αγάπη στη Φενίννα.

Μεγάλος Χορηγός | SYSTEM PROFESSIONAL

Beloved Partner | Moët & Chandon

Skincare |SOSKIN

Make Up | SEPHORA

Shoes | Bilero

Κουφέτα | Κουφετοποιΐα Χατζηγιαννάκη

Big Surprise | CYBEX Global

Bridal Manicure | OPI

#YesIDoCatwalkbySystemProfessional

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα