Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μίσος στις αναρτήσεις της για υποθέσεις δολοφονιών παιδιών - Οι δήθεν οργισμένες δημοσιεύσεις [βίντεο]

Τι λέει η νευροψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Νάταλι Βέλτση για τις επιθετικές αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC

Επιθετική και οργισμένη εμφανιζόταν η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, στις αναρτήσεις της στα social media, σχετικά με δολοφονίες παιδιών που είχαν συγκλονίσει την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδικότερα, σε μία υπόθεση βιασμού στο Μιζούρι, στην οποία η μητέρα ενθάρρυνε τον σύντροφό της να βιάζει την τεσσάρων μηνών κόρη τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει χαρακτηριστικά: "Κάποιες από εμάς κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να προστατέψουμε τα αγγελούδια μας και κάποιες άλλες τα αντιμετωπίζουν σαν άψυχες κούκλες, πραγματικά μου κόπηκε η αναπνοή από αυτό το άρθρο, εάν δεν τα θέλουνε μην τα γεννάνε ή να τα δίνουν σε αυτούς που λαχταράνε ένα μικρό αγγελούδι και δε μπορούνε να κάνουν, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω…".

''Να πεθάνετε μάνα και πατέρας''

Σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον πατέρα της, τον Απρίλιο του 2015 είχε αναρτήσει τα εξής: "Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί…άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και ‘σεις σκοτώσατε μία ψυχούλα…πρεζόνια…ανάξιοι γονείς..μην κάνετε παιδιά ρε άμα δε τα θέλετε…ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι…".

''Υπάρχει σκοπιμότητα''

Η νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Νάταλι Βέλτση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και έδωσε τη δική της επιστημονική εκτίμηση για τις εν λόγω αναρτήσεις. Όπως είπε η 33χρονη μέσα από τα λεγόμενά της θέλει να τραβήξει την προσοχή, υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από τις αναρτήσεις και "ήθελε να υποδυθεί την καλή μανούλα".

Πηγή: TheToc.gr