Follow us

Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο party της ένωσης του "Survivor";

Εμφάνιση-έκπληξη στο party της ένωσης του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Survivor Logo

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο party της ένωσης του φετινού Survivor. Η ένωση της κόκκινης και της μπλε ομάδας πλησιάζει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί φροντίζει με κάθε τρόπο την κάθε λεπτομέρεια προκειμένου οι παίκτες αλλά και οι τηλεθεατές να διασκεδάσουν.

Σύμφωνα με την ΟΝ ΤΙΜΕ, ένας τραγουδιστής- έκπληξη θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να δώσει το παρών στο μεγάλο event του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ όπου οι παίκτες μετά από πέντε μήνες θα έχουν την ευκαιρία να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να κοιταχτούν στον καθρέφτη, να περιποιηθούν τον εαυτό τους, να αλλάξουν ρούχα, να χορέψουν και να τραγουδήσουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας ο Νίκος Κουρκούλης θα είναι φέτος ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί φέτος στο μεγάλο party της ένωσης των δύο ομάδων. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιθανώς να φέρει κι έναν ακόμη καλεσμένο - έκπληξη για να διασκεδάσει τους παίκτες σε μια VIP συναυλία όπως είχε γίνει πέρυσι με τον Jason Derulo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα