Follow us

Θανάσης Κατερινόπουλος για Μάνο Δσκαλάκη: "Δεν πείθει όπως και η κατηγορούμενη, μας δουλεύει"

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλά για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Στη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ σχολίασε όλες τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη, τις δημόσιες τοποθετήσεις του ανά τους καιρούς, δηλώνοντας ότι ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών "μας δουλεύει".

"Τον κύριο Δασκαλάκη τον χαρακτήρισα προχθές, και αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα, ζεν πρεμιέ. Χάνει τα παιδιά του και πάει στα δικαστήρια να δηλώσει παράσταση αγωγής και βγαίνοντας από εκεί, είδατε όλοι σας έναν άνθρωπο που μόνο λύπη, μόνο πόνο και οδύνη δεν έδειχνε.

Το αντίθετο έδειξε την επόμενη μέρα που πήγε να καταθέσει. Βγήκε έξω και έχανε τον δρόμο. Έχουμε και κάτι άλλο, κάνει κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ που ουσιαστικά είναι κατά της πρώην – νυν συζύγου του, αλλά σε μια κατάθεση που έδωσε και έχει δει το φως το μεγαλύτερο μέρος της είναι σχεδόν το αντίθετο. Δηλώνει σχεδόν την στήριξή του σε εκείνη. Άλλα κατέθεσε και άλλα δηλώνει. Γιατί; Τι είναι αυτό που κρύβει;

Ξέρουμε ότι δεν είχαν δια ζώσης επικοινωνία αλλά υπάρχει ένα μήνυμα που στάλθηκε στη Ρούλα μέσω της κατάθεσής του, ότι είναι εδώ και τη στηρίζει. Αυτή η στήριξη, σε σχέση με την καταγγελτική παρουσία του στα ΜΜΕ δείχνει ότι μας δουλεύει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να αποπροσανατολίσει. Η κατηγορούμενη δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της. Κάτι κρύβει, ο ένας κρατάει τον άλλον με κάτι. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το ζευγάρι" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα