Follow us

Υποθέση Πάτρας | "Θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί ποιος ήταν αυτός που είχε εξωσυζυγικές σχέσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου"

Νέα αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - "Θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί ποιος ήταν ο εραστής", λέει ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ''Πελοπόννησος'' Γιώργος Αναστασόπουλος, στον ΣΚΑΙ. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εξωσυζυγική σχέση που είχε η κατηγορούμενη, λέγοντας πως προχώρησε σε αυτή τη πράξη προκειμένου να κάνει τον Μάνο να ζηλέψει και να γυρίσει πίσω στην ίδια.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπάρχει πληθώρα μαρτυριών για τον φερόμενο εραστή της Ρούλας, αλλά και κάμερα η οποία τον έχει καταγράψει να μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας. Μάλιστα δήλωσε πως το πρόσωπο αυτό, αν μαθευτεί ποιο είναι, θα ανατριχιάσει όλη την Ελλάδα.

"Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο", συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Συγγενής του Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με την Ρούλα ο εραστής

Σε σημερινές δηώσεις του στον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος ανέφερε ειδικότερα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη για την παιδοκτονία της Τζωρτζίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια "συγγένεια που έγινε στην διαδρομή". Σημείωσε μάλιστα, πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε, χρονικά, πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών.

Επιβεβαίωσε ο Δασκαλάκης την εξωσυζυγική σχέση

Σύμφωνα με το STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί απιστίας της Ρούλας Πισπιρίγκου. "Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια" φέρεται να είπε.

Ο ίδιος δε, φαίνεται στην κατάθεσή του να λέει πως δεν είχε ζητήσει διαζύγιο αλλά είχε φύγει από το σπίτι. "Απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας", είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

''Ο Μάνος τους έπιασε στα πράσα''

Την ίδια ώρα φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρει πως ο Μάνος έπιασε τη Ρούλα με τον εραστή της μέσα στο σπίτι. "Είχαμε βρεθεί μια φορά. Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς σου φαίνεται ο Μάνος. Είπα είναι καλό παιδί. Με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει. Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο, στα μηνύματα μού είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά".

Σύμφωνα με τον ίδιο, "η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τούς έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο".

Πηγή: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα