Follow us

Μόνο στο Yupiii: Ολοκαίνουργιο GNTM με Βίκυ Καγιά & τεράστιες αλλαγές!

To GNTM κάνει ολική επαναφορά και τα αλλάζει όλα!

GNTM 5

Ένα ολοκαίνουργιο GNTM ετοιμάζει το STAR για την ερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, η επιστροφή της Βίκυς Καγιά έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού όλα δείχνουν πως επανέρχεται στη θέση της ως κριτής του GNTM.

Την ίδια στιγμή, όπως μαθαίνουμε, την παρουσία τους στο GNTM ολοκληρώνουν όλα τα πρόσωπα που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής στην επιτροπή. Αυτό σημαίνει πως ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποχωρούν από το reality μοντέλων.

Παρά όσα μπορεί εύλογα να σκεφτεί κάποιος πάντως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα παραμένουν αγαπημένοι συνεργάτες για τον σταθμό και αναγνωρίστηκε η συμβολή τους στην επιτυχία του project, ωστόσο η ανάγκη για ριζική ανανέωση στο GNTM είναι επιβεβλημένη και έτσι αποφασίστηκε ένα ολικό ρετούς και σε επίπεδο προσώπων.

Αντίθετα, ο Γιώργος Καράβας όλα δείχνουν πως δεν αποκλείεται να αποκτήσει και ρόλο κριτή, μιας και έδωσε εξετάσεις στα τέλη της περυσινής σεζόν και πέρασε με άριστα. Την ίδια στιγμή, μην ξεχνάμε πως το τρέιλερ των συμμετοχών παίζει ήδη στον αέρα του STAR και ξεκαθαρίζει πως το GNTM είναι ξανά μόνο για κορίτσια!

Μόνο στο Yupiii: Ολοκαίνουργιο GNTM με Βίκυ Καγιά & τεράστιες αλλαγές!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα