Follow us

Ρούλα Πισπιρίγκου - Νέα αποκάλυψη: Το οξύμετρο της Τζωρτζίνας ήταν στη θέση OFF στο τελευταίο επεισόδιο…

Όλα τα επεισόδια της Τζωρτζίνας ξεκινούσαν με ταχυκαρδία (150-160 σφίξεις το λεπτό), στο τελευταίο επεισόδιο οι ιατροί βρίσκουν το παιδί απνοϊκό (32 σφίξεις το λεπτό), και το μηχάνημα που θα ειδοποιούσε τους γιατρούς "βουβό".

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Ρούλα Πισπιρίγκου

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου νωχελικά και χαμηλόφωνα στις 14:28 το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022, ειδοποιούσε την νοσηλεύτρια για το "τελευταίο" επεισόδιο του 9χρονου κοριτσιού, η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στον θάλαμο, βρήκαν το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί, απενεργοποιημένο.

Το μηχάνημα δεν χτυπούσε, όπως θα έπρεπε να κάνει όταν οι τιμές κορεσμού οξυγόνου και σφίξεων πέφτουν κάτω από το προκαθορισμένο όριο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμεινε ψύχραιμη και κατά τη διάρκεια των προσπαθειών των γιατρών να επαναφέρουν τη Τζωρτζίνα, παρότι βρισκόταν έξω από το θάλαμο και παρακολουθούσε τη διαδικασία.

Όλα τα επεισόδια της Τζωρτζίνας ξεκινούσαν με ταχυκαρδία (150-160 σφίξεις το λεπτό), στο τελευταίο επεισόδιο οι ιατροί βρίσκουν το παιδί απνοϊκό (32 σφίξεις το λεπτό), και το μηχάνημα που θα τους ειδοποιούσε "βουβό". Οι γιατροί είχαν τοποθετήσει το οξύμετρο προκειμένου να τους ειδοποιεί ο συναγερμός απομακρυσμένα, μετά τα πέντε επεισόδια σε χρονικό διάστημα 13 ωρών, την προηγούμενη μέρα 28 Ιανουαρίου 2022, όπου είχε παρατηρηθεί χαμηλός κορεσμός οξυγόνου και υψηλές σφίξεις. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής θεωρούν πολύ πιθανόν το οξύμετρο να το έκλεισε η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να αποτρέψει έγκαιρη ειδοποίηση των γιατρών και την "διάσωση" του παιδιού, όπως είχε γίνει τον Απρίλιο του 2021 στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα