Follow us

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο στο σπίτι της Πισπιρίγκου: "Ψυχούλες μου δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα"

Το αινιγματικό σημείωμα που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου

Φύλλο και φτερό έκαναν το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου οι άντρες της Ασφάλειας Πατρών το απόγευμα της Παρασκευής. Τα ευρήματα της έρευνας προκαλούν αίσθηση και πολλά ερωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φέρνει στο φως το protothema.gr, πάνω στην πόρτα του σπιτιού της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, βρέθηκε ένα σημείωμα γραμμένο πάνω σε γάζα.

"Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα... Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω" αναφέρεται.

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο στο σπίτι της Πισπιρίγκου: "Ψυχούλες μου δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr