Follow us

Super Mammy | Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Μάρκου Σεφερλή!

Η "Super Mammy" του Μάρκου Σεφερλή κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στον ΑΝΤ1

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη "Super Mammy", τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:00, μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια.

Στο πρώτο επεισόδιο θα απολαύσουμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στον ρόλο του γιατρού. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα όλα όσα θα διαδραματιστούν.

ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: "ΜΑΜΑ είναι μόνο ΜΙΑ!"

Η Χαρίκλεια μαθαίνει ότι ο γιος της, ο Θάνος, χώρισε με την κοπέλα του, τη Μαρία, επειδή
αρνήθηκε να βρει μαζί της σπίτι για να συζήσουν.

Ο Παππούς δέχεται μια επίσκεψη από τον γιατρό και μετά από μία σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων, μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο. Η Χαρίκλεια ανησυχεί για τον Θάνο και λέει στη Ζέτα ότι ψάχνει να βρει τρόπο να του τα ξαναφτιάξει με τη Μαρία.

Η Ζέτα την προειδοποιεί να μην ανακατευτεί, αλλά η Χαρίκλεια δεν την ακούει και συμβουλεύει τη Μαρία να ζητήσει συγνώμη από τον Θάνο. Η Μαρία έξαλλη με αυτό που της ζητάει η Χαρίκλεια, μόλις ο Θάνος επιστρέφει στο σπίτι, του ανακοινώνει ότι χωρίζουν οριστικά.

Στην pub της γειτονιάς, η Μίνα ανοίγει κουβέντα περί αντρών και η Ζέτα ενημερώνει τις υπόλοιπες γυναίκες της παρέας ότι κυκλοφορεί με taser, για να αποφεύγει τους επικίνδυνους και τους ενοχλητικούς.

Η Μπέτυ προτείνει στη Ζέτα, που παρακολουθεί σεμινάρια Ψυχολογίας, να κάνει μια συμβουλευτική συνεδρία με τον Θάνο και τη Μαρία, αλλά η Χαρίκλεια διαφωνεί.

Η Ζέτα αγνοεί τη Χαρίκλεια και οργανώνει τη συνεδρία, κατά τη διάρκεια της οποίας θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, που θα οδηγήσει τον Θάνο να κάνει μια πολύ σημαντική πρόταση στη Μαρία...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα