Follow us

Chart Show | Αφιέρωμα στα 80s με λαμπερούς καλεσμένους! Όλα όσα θα δούμε απόψε

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στο "Chart Show"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Δέσποινα Βανδή Chart Show

Απόψε στις 21:00, η Δέσποινα Βανδή και το Chart Show μας προσκαλούν στο ωραιότερο πάρτι με θέμα τη μουσική δεκαετία του 80.

Το αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει - όπως κάθε φορά – απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ, και τα σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show θα "φωτιστεί" με τα πιο λαμπερά ονόματα για να παραδοθούμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση (με αλφαβητική σειρά): Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, ΠωλίναΑναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Έφη Αλεβίζου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Βούρο, και την Καίτη Φίνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα