Follow us

Κουτσελίνη - Κουσουλός on air μίλησαν με τη μάνα και την αδερφή της Πισπιρίγκου

"Έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο, της έλεγαν πουτ@ν@ ομολόγησε" δήλωσε η μάνα στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά και από τη σύλληψη και κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Στις "Αλήθειες με τη Ζήνα” της Παρασκευής, ο Γιώργος Σόμπολος αποκάλυψε ότι η 33χρονη καταγγέλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν. "Μου είπε πως μέσα στα κρατητήρια όποιος αστυνομικός περνούσε της μιλούσε προσβλητικά και της έλεγε να ομολογήσει και στη συνέχεια τη χτυπούσε. Η μητέρα της μου είπε πως έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο σώμα, στα μάτια", είπε ο Γιώργος Σόμπολος.

Μάλιστα στην μεσημεριανή εκπομπή του Star φιλοξενήθηκαν και μίλησαν και η μητέρα και αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, η μητέρα της επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εκπομπής, λέγοντας: "Ανέβηκα το βράδυ στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον; Γιατί; Στο πρόσωπο έχει φάει μπουνιές. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν "π... ομολόγησε". Δεν το έχει κάνει. Φοβάται. Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε "πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο". Η κόρη μου είναι αθώα".

Όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε ότι ο γαμπρός της έχει αποστασιοποιηθεί από την κόρη της. Μάλιστα δεν της σηκώνει και το τηλέφωνο όπως είπε.

Τότε, το τηλέφωνο πήρε η κόρη της και αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου και είπε με τη σειρά της ότι: "Όταν μπήκαμε μέσα είδα έναν άνθρωπο αρκετά ταλαιπωρημένο. Εγώ είδα πως είναι. Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα αν τη χτύπησαν. Δεν μιλούσε μας έκανε μόνο ματιές που είναι χτυπημένη. Η αδελφή μου είναι αθώα, εγώ μόνο αυτό ξέρω και θα το αποδείξω. Θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους, θα βρω πώς χορηγήθηκε η ουσία. Δεν ξέρω ποιος έβαλε την ουσία στη Τζωρτζίνα. Δεν θα κατηγορήσω κανένα μέχρι να είμαι 100% σίγουρη”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα