Follow us

X-Factor | Οι auditions συνεχίζονται απόψε! Όλες οι λεπτομέρειες

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο "X-Factor"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Με νέους, ταλαντούχους υποψηφίους και πολλές μουσικές συγκινήσεις συνεχίζονται οι auditions του "X Factor" την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 22:10 στο MEGA.

Το "X Factor", το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show παγκοσμίως, υποδέχεται και αυτήν την εβδομάδα σόλο καλλιτέχνες και μπάντες με αληθινό πάθος για τη μουσική και δυνατές προσωπικές ιστορίες.

Με συγκλονιστικές φωνές, ξεχωριστές χροιές και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών από όλο το φάσμα της μουσικής, οι διαγωνιζόμενοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και διεκδικούν το
εισιτήριο για το bootcamp.

Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, με το εύστοχο μουσικό τους κριτήριο, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκείνους που αξίζουν το πολυπόθητο "Ναι!". Ποιοι θα τους ενθουσιάσουν και θα περάσουν στην επόμενη φάση;

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους και σχολιάζουν τις εμφανίσεις τους με συγγενείς και φίλους. Οι auditions του "X Factor" συνεχίζονται στο MEGA και είναι γεμάτες μουσική, όνειρα και εκπλήξεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα