Follow us

Πάτρα: Ένταλμα σύλληψης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας - Μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Ρούλα Πισπιρίγκου

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με την 33χρονη μητέρα να οδηγείται από τους αστυνομικούς στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Έτσι, η 33χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, της Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση τα στοιχεία που διαβίβασε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών στην εισαγγελία. Συνεπώς, η κατηγορία που απήγγειλε ο εισαγγελέας πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση. Σήμερα θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ και αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών ξεκίνησε από την Πάτρα περίπου στις 5 το απόγευμα. Σύμφωνα με το pelop.gr, από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της γίνεται λόγος για σύλληψη και όχι για προσαγωγή της.

Διάβασε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα