Follow us

"Τρία Μίλια" | Μάθε τα πάντα για τους χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του STAR

Τρία Μίλια

Τα "Τρία Μίλια", η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του STAR, είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες. Η σειρά όπως έχει ανακοινωθεί κι επίσημα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 17:30 και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30.

Όσον αφορά την υπόθεση, μια γυναίκα θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά.Ένας ισχυρός άντρας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί, μέχρι το τέλος. Δύο αδέλφια θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν, αλλά και πολύ περισσότερα που τους χωρίζουν. Μια σύζυγος δεν επιθυμεί καθόλου να θυμάται το παρελθόν της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε. Ένα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί! Μπορεί ένα σκοτεινό παρελθόν να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον; Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα στην επιφάνεια, οι ήρωες θα βρεθούν λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον πόνο, στον έρωτα, στο θυμό, στην αγάπη, στη συγχώρεση και στη λύτρωση…

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες της σειράς:

Κλειώ Παπαχρήστου (Στεφανία Χαμπηλομάτη) Η

Κλειώ Παπαχρήστου (Στεφανία Χαμπηλομάτη) Η "μικρή"

Η Κλειώ είναι η μικρότερη κόρη του Τίμου και της Δέσποινας και αδελφή της Ελένης. Έξυπνη, όμορφη και συγκροτημένη, δίνει για δεύτερη φορά πανελλήνιες εξετάσεις, παρόλο θα μπορούσε να έχει περάσει με την πρώτη. Την κράτησε, όμως, στο νησί η παιδική της φιλία με τον Πέτρο, που για την ίδια έχει ήδη εξελιχθεί σε έρωτα. Μαζί, θα ξεκινήσουν μια έρευνα για όσα συμβαίνουν και αυτό θα τους φέρει πολύ κοντά και θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Λίζα (Μαρία Δαμασιώτη) Η καλλιτέχνιδα

Λίζα (Μαρία Δαμασιώτη) Η καλλιτέχνιδα

Τελείωσε τη Σχολή Καλών τεχνών και επέστρεψε στο νησί, όπου διατηρεί ένα μαγαζί με σουβενίρ και είδη δώρων. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ευθύμη Υποδέχεται εγκάρδια τη Φωτεινή. Όταν, όμως, εκείνη έρχεται κοντά με τον Ευθύμη, αντιδράει. Διατηρεί, επίσης μια πολύ καλή και αδιευκρίνιστη σχέση με τον Στέφανο.

Χάρης (Γιάννης Ρούσσος) Ο μπάρμαν - Βασιλική (Ανθή Σαββάκη) Η χρυσοχέρα

Χάρης (Γιάννης Ρούσσος) Ο μπάρμαν - Βασιλική (Ανθή Σαββάκη) Η χρυσοχέρα

Χάρης (Γιάννης Ρούσσος) Ο μπάρμαν

Ο Χάρης είναι ο δίδυμος αδελφός της Βασιλικής, αλλά δε μοιάζουν καθόλου. Ο Χάρης διατηρεί ένα μπαράκι-εστιατόριο με μοντέρνο χαρακτήρα. Είναι ήρεμος, καλοσυνάτος και φιλικός με όλους, αλλά βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με την αδελφή του, που έχει το μαγαζί της ακριβώς απέναντι. Υποδέχεται τον ερχομό της Φωτεινής με πολύ φιλική διάθεση και παραμένει σύμμαχός της, σε όλες τις εξελίξεις

Βασιλική (Ανθή Σαββάκη) Η χρυσοχέρα

Η Βασιλική είναι η δίδυμη αδελφή του Χάρη, μια παραδοσιακή νησιώτισσα, που διατηρεί τις παραδοσιακές αξίες. Είναι εξαιρετικά καλή μαγείρισσα και έχει μια παραδοσιακή ταβέρνα-καφενείο, που την προτιμούν οι πιο ηλικιωμένοι πελάτες. Διατηρεί δεσμό με τον Λάμπη, τον λιμενικό και δεν καλοβλέπει την άφιξη της Φωτεινής στο νησί, σε αντίθεση με τον αδελφό της.

banner
Νικόλας Μπέλλος (Χάρης Γρηγορόπουλος) Ο ψαράς

Νικόλας Μπέλλος (Χάρης Γρηγορόπουλος) Ο ψαράς

Ο Νικόλας είναι ο πατέρας του Πέτρου, που η μητέρα του τους εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό και τον μεγάλωσε μόνος του. Είναι ένας κλασικός νησιώτης ψαράς, που έχει φιλοσοφήσει τη ζωή με τον δικό του τρόπο. Είναι πολύ πιστός στον καπετάνιο, αλλά με το γιο του, βρίσκονται σε μια συνεχή κόντρα. Κάποια στιγμή, οι δυο τους θα τα βρουν, αλλά μια αποκάλυψη από το παρελθόν, θα αλλάξει ριζικά τη ζωή τους.

Στέφανος Ανδρεάδης (Γιάννης Ποιμενίδης) Ο επιχειρηματίας

Στέφανος Ανδρεάδης (Γιάννης Ποιμενίδης) Ο επιχειρηματίας

Ο μικρός γιος του Γεράσιμου και της Κάτιας είναι νέος, δυναμικός και λάτρης της καλής ζωής. Διατηρεί στο νησί μια επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά το μισό χρόνο βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έχει άλλες επιχειρηματικές ασχολίες. Είναι πολύ γενναιόδωρος και εξαιρετικά δημοφιλής στους κατοίκους του νησιού. Όμως, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, τα φαινόμενα απατούν.

Μιχάλης Ανδρεάδης (Νικόλας Μακρής) Ο γιατρός

Μιχάλης Ανδρεάδης (Νικόλας Μακρής) Ο γιατρός

Ο γιατρός του νησιού είναι ο μεγάλος γιος του Γεράσιμου και της Κάτιας. Είναι αρραβωνιασμένος με την Ελένη, την κόρη του δημάρχου, αλλά ο πραγματικός έρωτας θα μπει στη ζωή του με τον ερχομό της Φωτεινής. Είναι νέος, έξυπνος και εμφανίσιμος, αλλά έχει εθισμό στον τζόγο και αυτό τού δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Η σχέση του με την Φωτεινή ξεκινάει με μια μεγάλη κόντρα, αλλά εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά. Και με το μικρό του αδελφό, τον Στέφανο, υπάρχει μια διαρκής σύγκρουση, η οποία θα έχει μια απροσδόκητη εξέλιξη.

banner
Μαρούλα (Γιολάντα Μπαλαούρα) Η πρώτη κουτσομπόλα - Διονυσία (Κωνσταντίνα Τζώρτζη) Η δεύτερη κουτσομπόλα

Μαρούλα (Γιολάντα Μπαλαούρα) Η πρώτη κουτσομπόλα - Διονυσία (Κωνσταντίνα Τζώρτζη) Η δεύτερη κουτσομπόλα

Μαρούλα (Γιολάντα Μπαλαούρα) Η πρώτη κουτσομπόλα

Η μια κουτσομπόλα του νησιού, που ξέρει να λέει και το φλιτζάνι, καλύτερα από κάθε άλλη. Έχει διαρκώς τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά και είναι ενήμερη για όλα όσα συμβαίνουν γύρω της. Η κολλητή της φίλη είναι η Διονυσία και μαζί σχολιάζουν τα πάντα και συμβάλλουν στη σύνδεση του κάθε επεισοδίου, με το προηγούμενο.

Διονυσία (Κωνσταντίνα Τζώρτζη) Η δεύτερη κουτσομπόλα

Η Διονυσία είναι το alter ego της Μαρούλας. Οποιοδήποτε γεγονός δεν αντιλαμβάνεται η πρώτη, το καταγράφει η δεύτερη. Έχοντας ενώσει τις δυνάμεις τους, έχουν πάντα την πληρέστερη ενημέρωση και την εγκυρότερη πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στο νησί. Οι πληροφορίες τους λειτουργούν και ως ενημέρωση για όσα συνέβησαν στα προηγούμενα επεισόδια.

Ευθύμης Αθανασίου (Δημήτρης Λιακόπουλος) Ο

Ευθύμης Αθανασίου (Δημήτρης Λιακόπουλος) Ο "Σαμάνος"

Πρώην δημοσιογράφος που ανακάλυψε ένα μεγάλο σκάνδαλο που αν έβγαινε στη δημοσιότητα, θα έκανε πάταγο! Έχασε τη γυναίκα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, που το προκάλεσαν αυτοί που ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Αποσύρθηκε στη Δρακόνησο και αφιερώθηκε στην ασκητική ζωή και στη φυσιολατρεία, αλλά ποτέ δε σταμάτησε να ερευνά το παρελθόν, τα πρόσωπα που υποπτεύεται ότι ήταν υπεύθυνοι για όσα του συνέβησαν.

Πέτρος Μπέλλος (Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός) Ο κολυμβητής

Πέτρος Μπέλλος (Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός) Ο κολυμβητής

Ο Πέτρος είναι ο γιος του Νικόλα του ψαρά. Εκείνος τον μεγάλωσε μόνος του, διότι η μητέρα του τους εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό. Θα μπορούσε να είναι πρωταθλητής στην κολύμβηση. Οικονομικοί λόγοι τον κράτησαν μακριά από τη Γυμναστική Ακαδημία, αλλά συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις του στην ανοιχτή θάλασσα. Δουλεύει ως ναυαγοσώστης το καλοκαίρι και κάνει περιστασιακές δουλειές το χειμώνα, ώστε να μαζέψει χρήματα και να καταφέρει να φύγει από το νησί για σπουδές.

banner
Δέσποινα Παπαχρήστου (Ευαγγελία Μουμούρη) Η φαρμακοποιός

Δέσποινα Παπαχρήστου (Ευαγγελία Μουμούρη) Η φαρμακοποιός

Η σύζυγος του Τίμου είναι ευγενική, καλοσυνάτη και ηθική. Κρατάει το φαρμακείο του νησιού και στηρίζει με πάθος την οικογένειά της. Αρχικά, αντιμετωπίζει την άφιξη της Φωτεινής ως απειλή για το δεσμό της μεγάλης της κόρης. Σύντομα, όμως, βρίσκει τον κανονικό της εαυτό και αντιμετωπίζει με στωικό τρόπο κάθε πρόβλημα, που προκύπτει. Παρά τη συζυγική της αφοσίωση, όμως, η ξαφνική άφιξη στο νησί ενός νέου άντρα θα την κάνει να ξανανιώσει ποθητή και ερωτεύσιμη.

Φωτεινή Θεοδώρου (Ευγενία Παναγοπούλου) Η γιατρίνα

Φωτεινή Θεοδώρου (Ευγενία Παναγοπούλου) Η γιατρίνα

Μια νεαρή γιατρός, έντιμη, αποφασιστική και δυναμική. Η Φωτεινή είναι φιλότιμη και δίκαιη, με μεγάλο σεβασμό προς τους ασθενείς της. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά της την βάζουν πολλές φορές σε περιπέτειες, αλλά τελικά την οδηγούν στη δικαίωση. Μια παλιά της σχέση με έναν άνθρωπο που αποδείχτηκε τοξικός, την κάνει να αναζητήσει μια μικρή ανάπαυλα, μακριά από την Αθήνα. Καταλήγει στη Δρακόνησο, όπου η συγκυρία την οδηγεί στο να εγκατασταθεί μόνιμα, με όλες τις επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν.

Κάτια Ανδρεάδη (Στέλα Καζάζη) Η αρχόντισσα

Κάτια Ανδρεάδη (Στέλα Καζάζη) Η αρχόντισσα

Σε νεαρή ηλικία, παντρεύτηκε τον Γεράσιμο και από απλή γραμματέας του, σταδιακά υιοθέτησε όλες τις συνήθειες της υψηλής κοινωνίας. Η ζωή στο νησί δεν την ικανοποιεί, αλλά στηρίζει τον άντρα της και τους γιους της. Όταν, όμως, το μεγάλο της μυστικό από το παρελθόν βγει στην επιφάνεια, θα αλλάξει ριζικά τη ροή των γεγονότων και τις ζωές όλων.

banner
Ελένη Παπαχρήστου (Στέλλα Κοσμοπούλου) Η μοντέρνα

Ελένη Παπαχρήστου (Στέλλα Κοσμοπούλου) Η μοντέρνα

Η μεγάλη κόρη του δημάρχου είναι αρκετά κακομαθημένη και εγωίστρια. Την απασχολούν μόνο η εμφάνισή της και ο επικείμενος γάμος της με τον Μιχάλη. Δεν έχει σπουδάσει κάτι και δουλεύει στο φαρμακείο της μητέρας της, μέχρι να παντρευτεί. Είναι εξπέρ στις σέλφι φωτογραφίες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διατηρεί καλή σχέση με την Κάτια και την έχει σύμμαχο στον πόλεμο της με τη Φωτεινή.

Τίμος Παπαχρήστου (Τόνυ Δημητρίου) Ο δήμαρχος

Τίμος Παπαχρήστου (Τόνυ Δημητρίου) Ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος του νησιού είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα που είναι φαρμακοποιός και έχουν δύο κόρες: Η μεγάλη είναι η Ελένη, που είναι αρραβωνιασμένη με τον Μιχάλη. Η μικρή είναι η Κλειώ, που είναι «κολλητή» του Πέτρου, του γιου του Νικόλα. Ο Τίμος δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για τον τόπο του, αλλά στην ουσία κάθε του κίνηση εξυπηρετεί μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα, που δεν είναι πάντοτε και τόσο διάφανα.

Λάμπης (Χάρης Χιώτης) Ο λιμενικός

Λάμπης (Χάρης Χιώτης) Ο λιμενικός

Ο λιμενικός του νησιού είναι χαμηλών τόνων και πολύ τεμπέλης. Απολαμβάνει τη μετάθεση του, διότι στη Δρακόνησο δε χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα. Είναι ζευγάρι με τη Βασιλική, που έχει το καφενείο, επειδή γνωρίζει ότι, λόγω των παραδοσιακών αρχών της, θα του είναι πάντοτε πιστή. Όταν χρειαστεί να ξεφύγει από τη ρουτίνα του και να κάνει κάτι περισσότερο, στην αρχή αντιδρά, αλλά συνήθως τα καταφέρνει.

banner
Γεράσιμος Ανδρεάδης (Χάρης Σώζος) Ο καπετάνιος

Γεράσιμος Ανδρεάδης (Χάρης Σώζος) Ο καπετάνιος

Βέρος Δρακονησιώτης, εργατικός, έντιμος και αξιόπιστος, εξελίχτηκε σε μεγάλο εφοπλιστή και έγινε το καμάρι του νησιού του. Παντρεύτηκε τη γραμματέα του, την Κάτια και απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχάλη και τον Στέφανο. Όταν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, στην Αθήνα, βρέθηκε στο δρόμο του η Φωτεινή και κάνοντας τη σωστή διάγνωση, οδήγησε στη θεραπεία του. Επέστ ρεψε στο νησί του, όπου κατασκεύασε μια μεγάλη πολυκλινική για να στηρίξει τον τόπο του. Εκεί, θα διασταυρωθούν και πάλι οι δρόμοι του με τη Φωτεινή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα