Follow us

Μόνο στο Yupiii - Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος & Βασιλική μιλούν για όσα έρχονται στη σειρά!

H Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου μιλούν για τη "Γη της Ελιάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Ιφιγένεια Τζόλα και Διονύσης Παπανδρέου

H Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου ερμηνεύουν δυο νέα παιδιά, που κόντρα σε όλους και σε όλα αφήνονται στον έρωτά τους και κάνουν οικογένεια μαζί, αποκτώντας μια κόρη. Πολλά θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα για το ζευγάρι και τις οικογένειές τους, αν ο Φίλιππος παράκουγε την προσταγή της μάνας του και δεν προσπαθούσε να σκοτώσει τον αδελφό της γυναίκας του, Στέφανο. Τώρα, η ώρα της κρίσης φτάνει ενώπιον του νόμου και το δικαστήριο καλείται ν’ αποφασίσει αν η Βασιλική θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της, καθώς ο Φίλιππος κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση.

Διάβασε όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της "Γης της Ελιάς" στον "Τηλεθεατή" και εξασφάλισε το Yupiii!

Ιφιγενεια Τζολα

- Η Βασιλική υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια τον Φίλιππο και το παιδί τους;
"Θα λειτουργήσει όπως κάθε μάνα που θα ένιωθε ότι κινδυνεύει το παιδί της και κατ’ επέκταση η οικογένειά της. Πέρα από το ρόλο της συζύγου, έχει και το ρόλο της μάνας και γι’ αυτό είναι διατεθειμένη να προστατέψει με κάθε κόστος την οικογένειά της".


- Δέχεται επίθεση και από τον αδελφό της, Στέφανο;
"Ο Στέφανος, νιώθοντας προδομένος από την απόφασή της, θα συνεχίσει να είναι επιθετικός
απέναντί της. Η Βασιλική εν μέρει το καταλαβαίνει, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πλέον μάνα. Οπότε θα κάνει τα πάντα για το καλό του παιδιού της αλλά και του άντρα της".


- Μόνο ο πατέρας της, Στάθης, θα σταθεί στο πλευρό της;
"Η Βασιλική πάντα ήταν πιο δεμένη με τον πατέρα της. Την κατανοούσε και τη στήριζε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση -της απόπειρας δολοφονίας-, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και θα κληθεί να πάρει μια απόφαση. Να σώσει την οικογένεια της Βασιλικής και να προδώσει το γιο του Στέφανο ή το αντίθετο;".

Διαβάστε Επίσης

Διονυσης Παπανδρεου

- Έφτασε η στιγμή να κριθεί ο Φίλιππος από το δικαστήριο. Πώς διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση;
"Είναι ένα παιδί που από μικρός έμαθε ότι το άδικο πρέπει να τιμωρείται. Η κίνησή του να ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον Στέφανο, δεν ήταν πράξη εντυπωσιασμού ή επίδειξης ανδρισμού, αλλά μια πράξη εξιλέωσης από τους δαίμονές του και τις τύψεις του. Ο Φίλιππος από την πρώτη στιγμή είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Οποιοσδήποτε ενδοιασμός ή δεύτερη σκέψη, που μπορεί να προκύψει στο μυαλό του, δεν είναι για τις κυρώσεις που θα έχει ο ίδιος, αλλά στην ευθύνη που έχει ως σύζυγος και κυρίως ως πατέρας".

- Νιώθει ικανοποιημένος που όρθωσε το ανάστημά του, διεκδικώντας την ευτυχία;
"Αν εξαιρέσουμε τη δίκη και το αποτέλεσμα αυτής, που θα είναι γεγονότα καθοριστικά για την εξέλιξη της ζωής του, ο Φίλιππος μετά από καιρό νιώθει ολοκληρωμένος και πανευτυχής, έχοντας τη δική του οικογένεια και τη μητέρα του στο πλευρό του να τους στηρίζει".


- Αντίθετα, δεν συγκινούνται, ούτε με τον ερχομό του παιδιού, η γιαγιά Αρετή και ο θείος Στέφανος...
"Η γέννηση του παιδιού θα μαλακώσει τον Στέφανο και την Αρετή ως προς την αντιμετώπισή τους στη Βασιλική, όχι όμως και προς τον Φίλιππο, καθώς δεν μπορούν να ξεγράψουν εύκολα την πράξη, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή".

Περισσοτερα στον "Τηλεθεατη" που κυκλοφορεί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα