Follow us

Πάτρα: "Κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του..." - Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τους θανάτους των κοριτσιών [Βίντεο]

Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θρίλερ της Πάτρας - Η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έχει ολοκληρωθεί - Το ξέσπασμα της Αγγελικής Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της στο Mega "Φως στο Τούνελ", όπου έγιναν μια σειρά αποκαλύψεων για το θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι καθοριστική για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση.

Φαίνεται πως η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έχει ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι κάτι τελικά θα τους δώσει μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Μέσα στην εβδομάδα η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Όλα αυτά οδηγούν σε ντόμινο εξελίξεων και καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

Η μητέρα του Μάνου μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ανέφερε στο "Τούνελ": "Δεν μπορώ, έχουν φύγει τρία παιδιά. Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα, ούτε για αστείο, δε μου έχει περάσει αυτό από το μυαλό για κανένα λόγο. Με ενδιαφέρει να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά. Να μάθουμε από τι φύγανε και να τελειώσει όλο αυτό…".

Σκασμένη" η Αγγελική Νικολούλη: "Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του..."

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα της εκπομπής της, μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά "δίνει" στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. "Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του" τόνισε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για την πορεία των ερευνών.

Όπως ήταν λογικό, το ξέσπασμά της σόκαρε τους χρήστες του twitter, που κατέκλυσαν την πλατφόρμα με σχόλια στο hashtag της εκπομπής.

Πηγή: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα