Follow us

Πάτρα: Πλησιάζει το τέλος του θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών - Τα τρία σενάρια που εξετάζονται

Τα τρία σενάρια στα οποία οδηγούν τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Τι λέει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Πάτρα: Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στο θρίλερ της υπόθεσης θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα σε διάστημα 33 μηνών.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε για την περίεργη αυτή υπόθεση ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. "Οι γιατροί έχουμε μια συγκεκριμένη μεθοδολογία και όλα όσα λέμε πρέπει να τα στηρίζουμε σύμφωνα με τα διδάγματα της επιστήμης. Το μόνο που έκανα στην ανάρτησή μου ήταν να υποστηρίξω βιβλιογραφικά ένα από τα σενάρια που είναι πιθανό σε αυτή την υπόθεση, και με το οποίο συνάδουν τα ευρήματα που έχουμε, και είναι αυτό του ασφυκτικού θανάτου", εξήγησε ο κ. Λέων.

"Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι και η Τζωρτζίνα και το πρώτο παιδί είχαν νοσηλευτεί. Τα είχαν δει πολλοί συνάδελφοι. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι γιατροί διέγνωσαν τις νόσους που πραγματικά είχαν αυτά τα παιδιά. Έχουμε να μελετήσουμε συγκεκριμένα πράγματα. Έχουμε και δύο μικρές τραυματικές περιοχές, που έχουν σχέση με τη μύτη και το στόμα και στις δύο περιπτώσεις. Νομίζω ότι πρέπει και αυτές να συνεκτιμηθούν", πρόσθεσε ο ίδιος.

"Υπάρχουν φάκελοι για τα παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και στοιχεία. Κάθε γιατρός που έχει δει τους φακέλους νομίζω ότι έχει καταθέσει και θα διευκολύνει την υπόθεση. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να αποδειχτούν ιατρικά το γιατί υπάρχουν και τι έχει γίνει", σημείωσε από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Η συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags