Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός SPOILER - Η Αργυρώ παντρεύεται, ενώ Γεράσιμος & Στέλλα παλεύουν για τον Αστέρη!

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια του "Σασμού";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Σασμός Αργυρώ - Σταύρος

Η Στέλλα και ο Γεράσιμος ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να βοηθήσουν τον Αστέρη. Το χάσμα που δημιουργήθηκε με τον Άγγελο, φαίνεται να το καλύπτει ο Γεράσιμος, με την παρουσία του στη ζωή της και όλα δείχνουν ότι η συνεργασία τους θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Ο Μανόλης είναι αποφασισμένος να καταδώσει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Πηγαίνει στο τμήμα, αλλά η ομολογία του περιβόητου "Αμερικάνου" για τον ίδιο φόνο ανατρέπει τα δεδομένα!

Διάβασε όσα αποκαλύπτει ο "Τηλεθεατής" και εξασφάλισε το Yupiii!

Ο "Αμερικάνος", προκειμένου να γλιτώσει από τον Καραπάνο, αναγκάζεται να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, στον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Άλλωστε, η φυλακή είναι ασφαλής, ενώ αν βρισκόταν έξω από τα κάγκελα, τα τσιράκια του Καραπάνου θα τον είχαν αφανίσει.

Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο. Η Στέλλα συνεχίζει να ψάχνει τη Σεμίνα για να πάει μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη, ενώ η σχέση τους με τον Άγγελο γίνεται ολοένα και πιο απόμακρη. Από την άλλη, και ο Γεράσιμος αναζητά την αλήθεια για το φόνο του Πετρή. Έτσι, η Στέλλα και ο Γεράσιμος ανταλλάσσουν τις πληροφορίες τους για να σώσουν τον Αστέρη από τη φυλακή. Ο Καραπάνος, από την άλλη, μεταφέρει στον Αστέρη το νέο για την ομολογία του "Αμερικάνου". Ο Αστέρης καταρρέει, συντετριμμένος από το βάρος της πράξης του, καθώς αποδεικνύεται ότι ο αδικοχαμένος Πέτρος ήταν αθώος.

Το ατύχημα της Θοδώ ρας έχει αποτέλεσμα να χάσει το μωρό που κυοφορεί, γεγονός που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Όσο η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά
για το φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες, που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ και της κάνει πρόταση γάμου.

Περισσοτερα στον "Τηλεθεατη" που κυκλοφορεί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα