Follow us

Μένει ή φεύγει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον Alpha;

Ποιο είναι το επόμενο βήμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του "Happy Day" για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά;

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με αμείωτους ρυθμούς προχωρούν οι συσκέψεις στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών για την ανανεώση ή μη των συμβολαίων των προσώπων που διαθέτουν στο δυναμικό τους. Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει από τα τα μέσα της σεζόν για το εάν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα παραμείνει στον Alpha μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, καθώς το συμβόλαιο της λήγει και πολλά είναι τα κανάλια που την διεκδικούν.

Σύμφωνα με την Real, ο Alpha βρίσκεται σε τροχιά ανανέωσης του συμβολαίου της διάσημης παρουσιάστριας θέλοντας να βάλει τέλος σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται εδώ και καιρό. Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή λήγει τον Ιούνιο και υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου από την πλευρά του καναλιού.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως το κανάλι της Κάντζας όχι απλά θέλει να ενεργοποιήσει το συν ένα του συμβολαίου αλλά επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας με ένα νέο συμβόλαιο για δύο συν ένα χρόνια με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Σύμφωνα με την Real , η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική υπογραφή με τον Alpha ανανεώνοντας την επί 9 χρόνια συνεργασία τους και παραμένοντας εκεί μέχρι το 2025.

Τα νεα καναλια που μπηκαν στην κουρσα

Μετά τον ΑΝΤ1, όπου επί μήνες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έκανε συζητήσεις η Σταματίνα Τσιμτσιλή, άλλο ένα κανάλι φαίνεται πως μπήκε στην κούρσα διεκδικώντας τη διάσημη παρουσιάστρια του "Happy Day".

Μπορεί οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 να ναυάγησαν, καθώς αποφασίστηκε η ανανέωση των συμβολαίων του Γιώργου Παπαδάκη, του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για την παραμονή τους στην πρωινή ζώνη, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα το OPEN και ο ΣΚΑΙ προσέγγισαν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ενταχθεί την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στο δυναμικό τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα