Puma x Dua Lipa | Δημιούργησαν τα sneakers που θα είναι η επόμενη αγορά σου

Η Puma ενώνει τις δυνάμεις της με την Dua Lipa και δημιουργούν τα νέα Mayze Glow sneakers.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Τόλμη, στυλ, δυναμισμός. Τα νέα γυναικεία sneakers της PUMA, Mayze Glow είναι η συνέχεια της υπερ-επιτυχημένης σειράς Mayze με την pop star και global ambassador, Dua Lipa.

Το Mayze Glow αποτελεί σημαντικό μέρος της καμπάνιας SHE MOVES US της PUMA. Η εκστρατεία έχει σκοπό να αναδείξει δυναμικές γυναίκες πρότυπα, όπως η Dua Lipa, που έχουν προωθήσει την τέχνη, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό σε όλον τον κόσμο. Ως μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του movement, η Dua Lipa εμπνέει χιλιάδες γυναίκες καθημερινά ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τις προσδοκίες τους. Τις παροτρύνει να προσπαθήσουν και αυτές να εξαλείψουν την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων.

Τα νεα Puma sneakers, Mayze Glow

Το παπούτσι είναι το τέλειο fit για τις γυναίκες. Ένα statement shoe που μπορείς να φορέσεις σε κάθε στιγμή της ημέρας σου, με το κατάλληλο outfit. Είτε πας για brunch, είτε στη δουλειά σου, είτε για ποτό, το Mayze Glow μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε περίσταση. Το συνδυάζεις με τα πιο καθημερινά ρούχα σου για την πρωινή σου βόλτα, αλλά και με ένα φόρεμα ή μία φούστα για μία βραδινή έξοδο.

Το Mayze Glow είναι εμπνευσμένο και συνδυάζει στοιχεία της Californian culture του skate και του surf. Τα vibes του παπουτσιού προέρχονται από την περιοχή Dogtown της Santa Monica στην California. Ένα βήμα με το Mayze Glow σε ταξιδεύει σε έναν ειδυλλιακό τόπο, όπου το skate και το surf αποτελούν τρόπο ζωής και διασκέδασης.

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του δίνει στυλ στα outfits σου. Το άσπρο χρώμα του παπουτσιού, η διπλή σόλα, το δερμάτινο επάνω μέρος και οι μαργαριταρένιες PUMA λεπτομέρειες δίνουν στο παπούτσι μία μοναδική λάμψη.

Θα το βρεις ηλεκτρονικά, στα PUMA stores (Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 40Α και Αθήνα, Ευαγγελιστρίας 8), αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Tags