Follow us

Τα καλύτερά μας χρόνια | Η συμπεριφορά του Άγγελου προβληματίζει - Τα πάντα για τα νέα επεισόδια

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεσόδια της σειράς "Τα καλύτερά μας χρόνια"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Τα γεγονότα τρέχουν και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για την οικογένεια Αντωνοπούλου στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, "Τα καλύτερά μας χρόνια", που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 8 και την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 23:00.

Eπεισόδιο 28ο: "Κάλλιο αργά παρά ποτέ"

Η Μαίρη και ο Στέλιος ανησυχούν για τη σεξουαλικότητα του Άγγελου. Οι προσπάθειες του Στέλιου να του μιλήσει, όχι μόνο δεν καρποφορούν, αλλά αυτά που λέγονται μεταξύ τους πυροδοτούν περισσότερες παρεξηγήσεις. Η Σπανούλη ανησυχεί για την πρόοδο του Άγγελου και μιλάει με τον Στέλιο, επιτείνοντας τους προβληματισμούς του.

Η Τζοάννα ανοίγει την καρδιά της στον παπα-Θόδωρα κι αυτό παρερμηνεύεται από τον Παπαδόπουλο. Η Δώρα γράφει στην "Ελευθεροτυπία" μια καλή κριτική για την παράσταση της Ελπίδας, ενώ ο Άγγελος χάνει τις ελπίδες του με την Άννα και αποφασίζει να κατακτήσει ερωτικές εμπειρίες με άλλο τρόπο…

Επεισόδιο 29ο: "Ο πόλεμος των άστρων"

Ο παπα-Θόδωρας τσακώνει τον Λούη και τον Άγγελο στην τάξη με περιοδικά ερωτικού περιεχομένου. Όταν ειδοποιεί τη Μαίρη, εκείνη ανακουφίζεται αντί να θορυβηθεί. Η παράσταση της Ελπίδας δείχνει να στρώνει, από κόσμο, σε αντίθεση με την ψυχολογία του Άγγελου, που η πρώτη του φορά δεν ήταν αυτή που περίμενε. Η Πελαγία, προσπαθώντας να πολιορκήσει τον αστυνόμο, συναντά ανυπέρβλητο εμπόδιο την αδελφή του και προσπαθεί να την πάρει με το μέρος της. Η Νανά γνωρίζει μια αστρολόγο, που την εντυπωσιάζει με τις προβλέψεις της, ενώ ο Παπαδόπουλος κάνει… ντου στο υπουργείο και γοητεύεται από την Αργυρίου. Ο Αχιλλέας καλεί τον Άγγελο και τον Λούη στο σινεμά, στον "Πόλεμο των άστρων", αλλά μια αναπάντεχη εξέλιξη φέρνει τον Άγγελο κοντά στην Άννα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα