Follow us

ΑΝΤ1 | Το βιβλίο-έκπληξη με θρησκευτικό θέμα που ετοιμάζεται να γίνει καθημερινή σειρά

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα καθημερινή σειρά της JK Productions

Γεράσιμος Βλαχόπουλος
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ANT1 logo

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς "Άγριες Μέλισσες” και του "Σασμού”, αλλά και του "Αγίου Παϊσίου” στο MEGA η JK Productions που υπογράφει τις δύο πρώτες σειρές φαίνεται πως έχει βρει το επόμενο τηλεοπτικό εγχείρημα πάνω στο οποίο θα επενδύσει.

Σύμφωνα με τη Real News η εταιρία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη βαδίζει μπρος ολοταχώς προς την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος "Μαύρο Ρόδο” της Ελένης Καπλάνη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα η νέα καθημερινή σειρά που η μεταφορά της θα γίνει με προδιαγραφές ξαθημερινής μετάδοσης στην prime time ζώνη θα φέρει σε πρώτο πλάνο το δίλημμα ανάμεσα σε έναν μεγάλο έρωτα και μια ζωή αφιερωμένη στα θεία.

Όσον αφορά την πλήρη ιστορία, το μυθιστόρημα από τις εκδόσεις Λιβάνη αφηγείται την ιστορία μιας καλόγριας, της αδερφής Ελισάβετ, που επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνά μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού που ακολούθησε πριν από πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, παρόλο που η σειρά ψάχνει τηλεοπτική στέγη για την επόμενη σεζόν, το κάστινγκ, η στελέχωση της ομάδας συντελεστών και οι επαφές της εταιρίας παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα