Follow us

Το "Call my agent" έρχεται στα ελληνικά – Οι πρώτες πληροφορίες

Η πολυσυζητημένη σειρά του Netflix έρχεται στην ελληνική τηλεόραση

Call my agent

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζουν τα κανάλια και οι εταιρίες παραγωγής τα προγράμματα και τα projects που θέλουν να λανσάρουν στο τηλεοπτικό κοινό την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την Real News, μια έκπληξη περιμένει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς, ενώ μέχρι τώρα τα κανάλια και οι εταιρίες παραγωγής αγόραζαν φορμάτ κυρίως από τη λατινοαμερικανική αγορά και μετέφεραν στα ελληνικά τις τηλενουβέλες, πλέον έχουν αλλάξει ρώτα και στρέφονται προς το Netflix. Πιο συγκεκριμένα, μια σειρά της παγκόσμιας πατφόρμας που αναμένεται να μετατραπεί σε εγχώριο σήριαλ είναι το "Call my agent”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εταιρία παραγωγής Tanweer εξασφάλισε τα δικαιώματα της γαλλικής σειράς η οποία θα μεταφερθεί τηλεοπτικά σε ελληνική εκδοχή και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κανάλια για την επόμενη τηλεοπτικά χρονιά. Όσον αφορά την υπόθεση της σειράς, η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα πρακτορείο που μανατζάρει διάσημους ηθοποιούς , ενώ σε κάθε επεισόδιο φιλοξενούνται επώνυμοι γκεστ που θα υποδύονται τον εαυτό τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα