Follow us

Πότε κάνει πρεμιέρα το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος";

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 την επιστροφή του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;” σε λίγο καιρό. Στο τιμόνι της παρουσίασης όπως έχει ήδη γραφτεί θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιας και την περίοδο εκείνη θα έχει αποδεσμευτεί από την θέση του κριτή στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο” που θα έχει ρίξει αυλαία.

Σύμφωνα με τη Real News, σε πρόσφατες συσκέψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίστηκε το ανώτατο ποσό που κάθε παίκτης θα διεκδικεί προκειμένου να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα. Οι ιθύνοντες του σταθμού, ενώ είχε συζητηθεί το ανώτατο ποσό να είναι τα 150.000 ευρώ, τελικά αποφάσισαν να είναι στα 100.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το τηλεπαιχνίδι έχει μπει ήδη σε τροχιά υλοποίησης και έχει ξεκινήσει το στήσιμο, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο. Όσον αφορά την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης επιστροφής, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί όπως πάντα να "δοκιμάσει” το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” λίγο πριν την εκπνοή της τηλεοπτικής χρονιάς, αμέσως μετά το Πάσχα, στις αρχές Μαΐου, τηρώντας για ακόμα μια φορά το μοντέλο που ακολούθησε με το "Ρουκ Ζουκ” και το "5Χ5”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα