Follow us

Αυτή είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή έκπληξη

Η νέα πρωτοποριακή ιδέα της ΕΡΤ

ΕΡΤRnew

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζουν τα επιτελεία των σταθμών τα τηλεοπτικά προγράμματα για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Σύμφωνα με τη Real News, ένα project που συνδυάζει τη μυθοπλασία και τη μουσική ετοιμάζεται να βγάλει από το συρτάρι η ΕΡΤ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας η πρωτοποριακή ιδέα πρόκειται για ένα κανονικό σίριαλ, με σενάριο και ηθοποιούς, με έντονο το μουσικό στοιχείο.

Ο πρωταγωνιστης & ο τίτλος

Το κεντρικό πρόσωπο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο τίτλος που επιλέχθηκε είναι τα "Νούμερα” και θα είναι σήριαλ με χαρακτήρες, διαλόγους και ιστορία που θα εξελίσσεται από επεισόδιο σε επεισόδιο. Το νέο εγχείρημα της ΕΡΤ, παρότι είναι εμπνευσμένο από την "Ταράτσα του Φοίβου” δεν θα θυμίζει τη μουσική παράσταση με τα νούμερα επιθεώρησης του καλλιτέχνη.

Η Real News σημειώνει πως ο Φοίβος Δεληβοριάς στο συγκεκριμένο project θα έχει διπλό ρόλο καθώς πέρα από τη συμμετοχή του στη συγγραφική ομάδα, θα έχει κι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, υποδυόμενος έναν ήρωα μυθοπλασίας που θα έχει αρκετά κοινά σημεία με τον ίδιο. Εκτός από τον Φοίβο Δεληβοριά, άλλος ένα γνωστός ηθοποιός συζητά με την ΕΡΤ για τη συμμετοχή του στο project. Ο Θανάσης Αλευράς που υπήρξε ένας από τους βασικούς συνεργάτες του καλλιτέχνη στη "Ταράτσα του Φοίβου” φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία.

Το συγκεκριμένο έργο που φιλοδοξεί να δημιουργήσει η ΕΡΤ για το φθινόπωρο του 2022 έχει αρκετά κοινά σημεία με τη γαλλική σειρά "Call my agent” που παίζεται στο Netflix, όπου με επίκεντρο ένα πρακτορείο ταλέντων, παρελαύνουν τα μεγαλύτερα ονόματα ως πελάτες με διάφορα προβλήματα προς επίλυση.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα