Σταύρος Βαρθαλίτης x Pax Burgers: Το ALITI.Co Burger είναι σκέτος έρωτας!

Το πιο "αλήτικο" burger αποκλειστικά στα PAX Burgers για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Είναι γεγονός! Ο αγαπημένος σεφ και νικητής του Masterchef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης, μπήκε στην κουζίνα των Pax Burgers και δημιούργησε ένα πεντανόστιμο burger με χαρακτήρα… αλήτικο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το όνομά του: ALITI.Co burger ή αλλιώς ένας ανατρεπτικός συνδυασμός "πειραγμένου" street food με αέρα ελληνικό, που θα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα Pax Burgers.

Η συνταγή του; Βαρθ-αλήτικη! Ο Σταύρος λατρεύει να δημιουργεί street food "διαμαντάκια" με ελληνική επιρροή, συνεπώς το συγκεκριμένο burger αποτέλεσε αγαπημένο του project. Τα αγαπημένα υλικά του σεφ συνδυάστηκαν με τις κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες των Pax Burgers. Και κάπως έτσι, το ζουμερό μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά απολαμβάνει την παρέα μιας τρυφερής χοιρινής πανσέτας, που προηγουμένως έκανε "βουτιά" νοστιμιάς σε μπύρα και μυρωδικά. Πάνω στο μπιφτέκι έρχεται φυσικά να προστεθεί γενναιόδωρα λιωμένο cheddar ωρίμανσης, για extra γεύση.

Το highlight, όμως, του λαχταριστού αυτού burger δεν είναι άλλο από τη signature ketchup από πιπεριά Φλωρίνης. Ναι, καλά διαβάσατε! Μία παρασκευή εμπνευσμένη και φτιαγμένη από τα χεράκια του σεφ με ψημένες στη σχάρα πιπεριές Φλωρίνης, που δίνουν ένα απαλά καπνιστό twist. Φανταστείτε τώρα ότι αυτό το twist έρχεται να συμπληρωθεί από τη χειροποίητη bacon jam, δίνοντας μια γλυκοκαπνιστή επίγευση!

Κάτι μας λέει ότι αυτό το burger θα γίνει… έρωτας αλήτης! Απολαύστε το limited-edition ALITI.Co αποκλειστικά στα καταστήματα PAX Burgers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και μέσω delivery.