Follow us

"στΟργή" | Μάθε τα πάντα για την πρώτη σειρά του ΣΚΑΪ με υπογραφή Acun Ilicali

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κοινωνικής σειράς του ΣΚΑΪ "στΟργή" σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα και πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου

ΣΤΟΡΓΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

"στΟργή" ονομάζεται το κοινωνικό δράμα που έρχεται στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί την πρώτη απόπειρα της εταιρίας του Τούρκου Acun Ilicali στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας.

"στΟργή" | Μάθε τα πάντα για την πρώτη σειρά του ΣΚΑΪ με υπογραφή Acun Ilicali

Οι πρωταγωνιστες

Στη σειρά "στΟργή" πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία υποδύεται την ψυχίατρο -ή Γιατρό όπως την αποκαλούν όλοι- Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα. Την ομάδα του Κέντρου αυτού στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Λένα Παπαληγούρα (Μαρίνα).

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, είναι ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει η Όλγα Μαλέα. Η προσαρμογή σεναρίου ανήκει στην Εύα Πανταζή, το σενάριο έγραψαν από κοινού οι Εύα Πανταζή και Γιάννης Βολιώτης, το σενάριο επιμελήθηκε η Βάσια Καρυτινού.

Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς Kirmizi Oda.

Η ιστορία της "στΟργης"

Η "στΟργή" πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, η σειρά θα βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματιστεί η ψυχοθεραπεία που παρουσιάζεται όχι ως ταμπού, αλλά ως ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.

ΣΤΟΡΓΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

ΣΤΟΡΓΗ ΟΛΓΑ ΜΑΛΕΑ

ΣΤΟΡΓΗ

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα