Follow us

Διαγωνισμός: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για να βρεθείς στο Anodos Live Stage

Το Yupiii σε στέλνει στον αγαπημένο χώρο - ορόσημο της Πειραιώς να παρακολουθήσεις τον Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα το Σάββατο 12/2

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Γιάννης Κότσιρας Γιώτα Νέγκα

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής στο Anodos Live Stage, τον αγαπημένο χώρο - ορόσημο της Πειραιώς. Από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και για κάθε Σάββατο, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό Ελληνικό τραγούδι και ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και χαρά.

Διαγωνισμός: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για να βρεθείς στο Anodos Live Stage

Τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, από τον "Σασμό" και τον "Φύλακα Άγγελο", μέχρι το "Τσιγάρο" και το "Έλα και Κόψε Με στα Δυο" κι από το "Με τα Μάτια Κλειστά", και "Το Δίκιο μου" μέχρι το "Βρες μου έναν άλλον" και το "Οξυγόνο, οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς τόσο από την πλούσια δισκογραφία τους όσο και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες τις οποίες όλοι αγαπάμε.

Γιώτα Νέγκα και Γιάννης Κότσιρας, μαζί στη σκηνή , σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το Yupiii χαρίζει σε δύο τυχερούς δύο διπλές προσκλήσεις προκειμένου να απολαύσουν τη μοναδική μουσική παράσταση του Γιάννη Κότσιρα και της Γιώτας Νέγκα στο Anodos Live Stage. Οι προσκλήσεις ισχύουν για το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνουν είσοδο στην παράσταση και ένα ποτήρι κρασί για το κάθε άτομο.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα