Follow us

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα | Η Πένυ μαθαίνει ότι ο Μπουκουράν είναι ο πατέρας του Άλφρεντ! Όλα όσα θα δούμε απόψε

Όλες οι απολαυστικές εξελίξεις του νέου επεισοδίου της σειράς "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Οι "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" επιστρέφουν απόψε στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Mega, ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο γεμάτο γέλιο και απολαυστικά ευτράπελα. Αυτή τη φορά η Πένυ έρχεται αντιμώτη με τον πατέρα του Άλφρεντ ο οποίος δεν έιναι άλλος από τον Μπουκουράν. Ας δούμε όμως όλα όσα θα απασχολήσουν στο 14ο επεισόδιο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14ο | Tίτλος επεισοδίου : "Μουσαφιραίοι"

Η Λίζα με τον Αλφρεντ επιστρέφουν στο σπίτι, αλλά μαζί με αυτούς καταφτάνει και η θεία Παυλίνα Γκεγκελέκου με τη Γιορντάνκα, για να διευθετηθεί το ζήτημα του οικοπέδου. Μόνο η Πένη, ο Λυκούργος και η επιστήθια φίλη της Πένης, η Κλαίρη, γνωρίζουν ότι ο Άλφρεντ είναι Αλβανός. Όλοι οι άλλοι στο Κουδουνάρι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος αριστοκράτης και το επώνυμο του είναι Ντόρτσεστερ.

Το πρόβλημα γίνεται δέκα φορές πιο δύσκολο όταν οι γονείς του Άλφρεντ φεύγουν κυνηγημένοι από το σπίτι του υπουργού Παραζάνα και μην έχοντας κάποιο ασφαλέστερο μέρος να μείνουν, καταφεύγουν στο σπίτι του Λυκούργου. Τι θα γίνει όταν η Πένη ανακαλύψει ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, δεν είναι άλλος από τον Μπουκουράν;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα