Follow us

Νέα πρόσωπα "εισβάλλουν" στη "Γη της Ελιάς";

Ποιοι μπαίνουν στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Η Γη της Ελιάς

Η "Γη της Ελιάς" συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και το καστ ενισχύεται με δύο γνωστά πρόσωπα από τις σειρές του Αντρέα Γεωργίου "Τατουάζ" και "8 λέξεις".

Διάβασε όσα αναφέρει ο νέος "Τηλεθεατής" και εξασφάλισε αποκλειστικά το Yupiii!

Οι παθιασμένοι έρωτες του Στάθη και της Ιουλίας, αλλά και της Μυρτάλης με τον Στέφανο, λήγουν αμετάκλητα. Ωστόσο, νέοι, ελκυστικοί άνθρωποι μπαίνουν ορμητικά στη ζωή του Στάθη και της Μυρτάλης. Μια από αυτούς είναι και η Βαρβάρα Λάρμου.


Ο Στάθης, όσο κι αν προσπάθησε να φέρει ξανά κοντά του την Ιουλία, απέτυχε. Επιστρέφει στη γυναίκα του Αρετή. Προσωρινά όμως. Η Αρετή θα βιώσει κι άλλη απόρριψη, καθώς ο Στάθης θα ερωτευτεί ξανά! Στη γη της ελιάς θα εμφανιστεί μια πανέμορφη, μυστηριώδης γυναίκα, με κρυμμένα μυστικά. Η γνωριμία της με τον Στάθη θα του γεννήσει έναν παράφορο έρωτα! Κυρίως γιατί θα του θυμίζει την Ιουλία, καθώς της μοιάζει αρκετά. Την ηρωίδα ερμηνεύει η Βαρβάρα Λάρμου, που υποδυόταν τη Σμαράγδα στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου "8 λέξεις". Η ηθοποιός έχει ήδη εμφανιστεί στη "Γη της ελιάς", καθώς ντουμπλάρισε την Ιωάννα Κουλουκάκου (Ιουλία) στα γυρίσματα στο Παρίσι.

Περισσοτερα στον νεο "Τηλεθεατη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα