Follow us

Μένουν ή φεύγουν οι "Ράδιο Αρβύλα" από τον ΑΝΤ1; Αυτή είναι η αλήθεια!

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον ΑΝΤ1;

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ NEW

Διανύοντας μία από τις δυσκολότερες –αλλά και πιο επιτυχημένες από πλευράς τηλεθέασης- σεζόν της μακράς τους πορείας, οι τρεις πλέον άνδρες του "Ράδιο Αρβύλα" οδεύουν ολοένα και πιο κοντά στο φινάλε της τηλεοπτικής περιόδου.

Καμία σκεψη για φιναλε της συνεργασίας

Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων πάντως, μαθαίνω πως ο Αντώνης Κανάκης έχει υπογράψει μια μακρόχρονη συμφωνία με τον ΑΝΤ1 που σε καμία περίπτωση δεν ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, από την πρώτη μέρα της επιστροφής τους στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του είχαν ανακοινώσει πως οι εκπομπές τη φετινή σεζόν θα ολοκληρωθούν κοντά στη διακοπή για τις ημέρες του Πάσχα. Επικρατέστερη ημέρα για το φινάλε του "Ράδιο Αρβύλα" είναι η 17η Απριλίου, ωστόσο όλα θα κριθούν την άνοιξη καθώς η ρευστή κατάσταση της καθημερινότητας μπορεί να κάνει τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να παρατείνουν όσο επιθυμούν οι ίδιοι την παρουσία τους στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο ρολος του "Εκατομμυριουχου"

Όσο για τον φημολογούμενο αντικαταστάτη του "Ράδιο Αρβύλα", το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" για το οποίο παίζει ήδη το τρέιλερ στον αέρα του ΑΝΤ1, ακόμα τίποτα δεν έχει "κλειδώσει" αναφορικά με το πότε θα κάνει πρεμιέρα και πόσες φορές την εβδομάδα θα μεταδίδεται.

Η σκέψη που θέλει καθημερινό τον "Εκατομμυριούχο" υπάρχει, αλλά και αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από το στοκ των επεισοδίων που θα έχει στη διάθεσή του ο σταθμός, όσο και από την πορεία της πανδημίας, μιας και τα απαιτητικά γυρίσματα του παιχνιδιού δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, είναι πως το φινάλε του "Ράδιο Αρβύλα" είτε αυτό κλειδώσει για τις 17 Απριλίου είτε για αργότερα δεν σχετίζεται άμεσα με τον "Εκατομμυριούχο" όσο και αν φαινομενικά διαδέχονται ως προγράμματα το ένα το άλλο.

Μένουν ή φεύγουν οι "Ράδιο Αρβύλα" από τον ΑΝΤ1; Αυτή είναι η αλήθεια!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα