Οι κομψές δημιουργίες του Ευγένιου Βαρδακαστάνη και του Γιάννη Κίκιρα φιλοξενούνται κάθε Κυριακή στο brunch του κοσμοπολίτικου "Athénée" δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ακόμα δεν τις έχουν δοκιμάσει να πάρουν μια γεύση.
Το πρώτο ζαχαροπλαστείο "φάντασμα" της Αθήνας φιλοξενείται στο "Athénée" για δύο ακόμα Κυριακές.
Οι κομψές δημιουργίες του Ευγένιου Βαρδακαστάνη και του Γιάννη Κίκιρα φιλοξενούνται κάθε Κυριακή στο brunch του κοσμοπολίτικου "Athénée" δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ακόμα δεν τις έχουν δοκιμάσει να πάρουν μια γεύση.