Follow us

Η ΕΡΤ δυνατός ανταγωνιστής στους πίνακες τηλεθέσης - Τι έκαναν "Αγάπη Παράνομη" & "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ"

Οι νέες σειρές της ΕΡΤ τράβηξαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΕΡΤRnew

Σε μία "Αγάπη παράνομη" παραδόθηκαν οι τηλεθεατές για ακόμη ένα Σαββατόβραδο και χάρισαν στην ΕΡΤ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αγγίζοντας στο τέταρτο το 15,5%.

Η σειρά -που με πρωταγωνιστές την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά "ζωντανεύει" με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη- καθ' όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του διπλού επεισοδίου της (3ο και 4ο), το Σάββατο 22/1, από τις 22:00-24:00, κυμάνθηκε στο σύνολο σε διψήφια ποσοστά, στο 11,1% για την πρώτη ώρα και το 12,7% για τη δεύτερη.

Ημέρα πρεμιέρας όμως ήταν το Σάββατο 22/1, για τη ρομαντική κομεντί "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ", που κατέκτησε τους τηλεθεατές με το έξυπνο και ιδιαίτερο χιούμορ της, καθώς η τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου άγγιξε στο τέταρτο το 10,4%.

Η Κατερίνα Γερονικολού στον ρόλο της υποχόνδριας Κατερίνας, που είναι σίγουρη ότι θα πεθάνει σύντομα από ένα σπάνιο σύνδρομο, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον ρόλο του Αλέξανδρου, του διακεκριμένου νευρολόγου, κέρδισαν το κοινό, με τη σειρά να καταγράφει το βράδυ του Σαββάτου μερίδιο τηλεθέασης στο 9,2%. Σημειώνεται ότι η σειρά "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" μεταδίδεται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο & Κυριακή, στις 20:00.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα