Follow us

Γιώργος Κατσαούνης: Ποινική δίωξη στον αγρότη του Survivor που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη

Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του ριάλιτι Survivor, Γιώργου Κατσαούνη άσκησε το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Survivor 2022 Γιώργος Κατσαούνης

Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του ριάλιτι Survivor, Γιώργου Κατσαούνη άσκησε το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Η Μαρία Γάλλιου, δικηγόρος της 16χρονης, επιβεβαίωσε πως ο γνωστός παίκτης ριάλιτι διώκεται πλέον ποινικά.

O αγρότης κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

"Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες", δήλωσε η δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Με τον παίκτη να λείπει στον Αγιο Δομίνικο αυτή τη στιγμή, λόγω του ριάλιτι, οι εισαγγελικές αρχές δεν θα τον καλέσουν πίσω υποχρεωτικά.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Κατσαουνης

Νωρίτερα, η δικηγόρος του παίκτη του ριάλιτι είχε δηλώσει πως ο εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδουν και είχε αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν είχαν λάβει κάποια κλήση.

Η κ. Ιουλία Αγγελοπούλου είχε περιγράψει στο "ΜΕGA Καλημέρα" όσα διαδραματίστηκαν από την πλευρά του:

"Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπατια".

"Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία".

"Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός".

Πηγή: TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα