"Trattoria Casa Bianca": Στο Χαϊδάρι "la vita è bella"

Η ζεστασιά της ιταλικής κουζίνας της "θαλπωρής" σε σωστά εκτελεσμένη εκδοχή με την επιμέλεια του Παναγιώτη Γιακαλή.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Από τον καμβά της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής δεν λείπουν οι ιταλικές αποχρώσεις και στην κομψή τρατορία της πιάτσας της Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι, οι πινελιές είναι δια χειρός του νεαρού σεφ Νίκου Τζώρτζη, με την μαγειρική σφραγίδα του Παναγιώτη Γιακαλή ("The Margi", "Krabo", "Idol") σε ρόλο consultant chef.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr