Follow us

After Dark | Αυτο το αχτύπητο δίδυμο παρουσιαστών υποδέχεται ο Θέμης Γεωργαντάς!

Ο Θέμης Γεωργαντάς συναντά στο "After Dark" δύο αγαπημένους παρουσιαστές της μικρής οθόνης

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο "After Dark" ένα εκρηκτικό και αχώριστο δίδυμο, τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σε μια απολαυστική συνέντευξη, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 23:00, στο OPEN.

Οι παρουσιαστές μιλάνε για την καινούργια τους τηλεοπτική στέγη και τις δυσκολίες του ζωντανού προγράμματος, ενώ αναπολούν τα χρόνια της χρυσής εποχής των περιοδικών. Η Νάνσυ ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για το γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό, καθώς και για το νόημα της αληθινής αγάπης, την οποία αξίζουν όλες οι γυναίκες στον κόσμο. Λίγο πριν οδηγηθούν στο εξομολογητήριο του "After Dark" για αποκλειστικές αποκαλύψεις, μοιράζονται με τον Θέμη και τους τηλεθεατές, τη γνώμη τους σχετικά με το κίνημα #metoo στην Ελλάδα.

Η βραδιά, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Στο "After Dark" έρχεται και η Μυρτώ Αλικάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και δηλώνει ότι είχε τη στήριξη της οικογένειάς της στο εγχείρημά της αυτό. Μιλάει για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αφού σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις στα 21 της, έγινε αναγνωρίσιμη από το ευρύ κοινό.

Λίγο πριν οδηγηθεί με τη σειρά της στο εξομολογητήριο για πικάντικες αποκαλύψεις, στην παρέα τους έρχεται ο Κώστας Κάππας και μιλάνε για τη γνωριμία τους, την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, αλλά και το γκέι φιλί που καθήλωσε την ελληνική τηλεόραση.

Κάθε Παρασκευή… "After Dark" και τίποτα δε θα είναι πια μυστικό!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα