Follow us

Δεν φαντάζεσαι ποια πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη για το "Έπαθα αγάπη"

Ο Πάνος Μουζουράκης έπαθε... "Αγάπη" - Οι special guests στο νέο του video clip

Tο νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και έχει τίτλο "Έπαθα Αγάπη". Ο διάσημος τραγουδιστής και πρώην coach του "The Voice" έπαθε "Αγάπη" και σαν να μην έφτανε αυτό, τους κόλλησε και όλους. Από στόμα σε στόμα και από σώμα σε σώμα: φίλους, περαστικούς, συναδέλφους… με όποιον ήρθε σε επαφή.

Δεν φαντάζεσαι ποια πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη για το "Έπαθα αγάπη"

Το "μικρόβιο" άρχισε να εξαπλώνεται παντού, έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις και viral στο internet. Κανείς όμως δεν μπορούσε να εξηγήσει από που ξεκίνησε αυτή η "πανδημία" αγάπης, και ποιο ήταν το… κρούσμα μηδέν.

Κωστής Μαραβέγιας - Έπαθα Αγάπη video clip

Σε ένα πρωτοποριακό video clip και μελετώντας τον χάρτη κρουσμάτων, ο Πάνος και η ομάδα του αναζητούν τον υπεύθυνο – μέχρι που αντιλαμβάνονται πως υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Πάνος! Και η μετάδοση συνεχίζεται…

Νατάσσα Μποφίλιου - Έπαθα Αγάπη video clip

Αυτά κι άλλα τόσα εκτυλίσσονται στο πρωτοποριακό βίντεο κλιπ του "Έπαθα Αγάπη" σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα, στο οποίο εμφανίζονται ως special guests οι πολύ καλοί φίλοι του Πάνου Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Τζίνα Βαρελά ενώ στους τίτλους τέλους του κλιπ απολαμβάνουμε και κάμεο εμφανίσεις από τους Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάση Αλευρά, Κατερίνα Παπουτσάκη και Δημήτρη Μοθωναίο.

Πάνος Μουζουράκης - Τζίνα Βαρελά - Έπαθα Αγάπη video clip
Πάνος Μουζουράκης - Έπαθα Αγάπη video clip

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα