Follow us

Μόνο στο Yupiii - "Άγριες Μέλισσες" | Λάμπρος- Ζάχος σε σύγκρουση, βασανιστήρια για τον Λευτέρη & ένα διαζύγιο ταράζει το Διαφάνι

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια "Άγριες Μέλισσες" στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το 2022 στα νέα επεισόδια της σειράς "Άγριες Μέλισσες" που μπορεί για δύο εβδομάδες να μειώθηκαν σε δύο, αλλά σε λίγες ημέρες θα επανέλθουν στο τετραπλό ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Διάβασε όσα αναφέρει το νέο "Τηλέραμα" και εξασφάλισε το Yupiii!

O Ζάχος και ο Λάμπρος έρχονται και πάλι σε σύγκρουση, καθώς βλέπουν διαφορετικά όλη αυτή την υπόθεση με το καθεστώς και τα όσα κάνει κρυφά εις βάρος των πολιτών. Οι συνεχείς καβγάδες φέρνουν την Ελένη σε δύσκολη θέση, αφού δεν ξέρει τίνος το μέρος να πάρει. [...] Ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται πως κάτι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά της με αποτέλεσμα να βγάζει προς εκείνη τον χειρότερό του εαυτό.

Ο Λευτέρης υποβάλλεται σε βασανιστήρια στον στρατό και περνά δύσκολα. Ο πατέρας του έχει φροντίσει γι' αυτό! Όταν επιστρέφει στο σπίτι, είναι διαλυμένος και τσακισμένος ψυχικά. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει το παιδί της και θέλει να μάθει τι συμβαίνει. Όταν της λέει για τα βασανιστήρια που περνάει, εκείνη ξέρει ότι πρέπει να τον απομακρύνει από τον σαδιστή πατέρα του.

Παράλληλα, η Ουρανία και ο Κυριάκος έχουν πια τελειώσει αυτό που είχαν μεταξύ τους και τώρα πρέπει να το παραδεχθούν και στα παιδιά τους. Όταν όμως επιστρέφει ο Μπάμπης, όλα αλλάζουν...

Η συνεχεια στο νεο "Τηλεραμα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα