Στην αντεπίθεση η ΕΡΤ | Τρεις νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα - Πότε θα δούμε τα πρώτα επεισόδια

Με τρεις νέες σειρές μπαίνει στο β' μισό της σεζόν η ΕΡΤ1

Τις τρεις νέες σειρές της παρουσίασε η ΕΡΤ το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως ανακοινώθηκε, τα τρία νέα projects μυθοπλασίας είναι οι σειρές "Όρκος", "Αγάπη Παράνομη" και "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ".

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΡΤ1, την... κορδέλα κόβει η "Αγάπη Παράνομη" του Νίκου Κουτελιδάκη και της Ελένης Ζιώγα με πρωταγωνιστές τον Νίκο Ψαρρά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Η σειρά, διάρκειας 6 επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου με διπλό επεισόδιο στις 22:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Μάλιστα, η σειρά θα μεταδοθεί σε διπλά επεισόδια για τρεις εβδομάδες κάθε Σάββατο την ίδια ώρα.

Στις 22 Ιανουαρίου τη σκυτάλη παίρνει η σειρά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού με τίτλο "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ". Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τη σειρά "Ζακέτα να πάρεις" που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Τέλος στις 5 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα η σειρά "Όρκος" με τους Γιάννη Στάνκλογλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Γιώργο Γάλλο. Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00.

Παράλληλα, με νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα, ξεκινούν ξανά οι σειρές "Τα καλύτερά μας χρόνια" και "Η τούρτα της μαμάς".