Follow us

Ακόμα ένα talent show του ΑΝΤ1 επιστρέφει με νέο κύκλο!

Ποιο show θα ξαναδούμε στην TV;

ANT1

Μετά το "X-Factor", το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" και τα reality που έχουν εξασφαλίσει οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί, άλλο ένα μουσικό show όπως όλα δείχνουν επιστρέφει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real, ένα μουσικό talent show που είδαμε πριν από 5 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επιστρέψει. Ο λόγος για το "Rising Star" όπου παρουσίαζε την τηλεοπτική σεζόν 2016-2017 ο Γιώργος Λιάγκας. Το εντυπωσιακό μουσικό παιχνίδι φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο ενός συγκεκριμένου καναλιού που μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο άλλο μουσικό talent show στο πρόγραμμά του.

Το διεθνές μουσικό φορμάτ όταν προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 εκτός από τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση, είχε στην παρουσίαση των backstage την Καλομοίρα, ενώ οι 4 κριτές ήταν η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας. Νικητής του πρώτου και μοναδικού κύκλου είχε αναδειχθεί ο 16χρονος τότε Γιάννης Ξανθόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Αρένα | Η Μαρία Αναστασοπούλου σε τρία ελληνικά νησιά με διαφορετικά χριστιανικά δόγματα

Σύρος, Τήνος, Κέρκυρα. Τρία νησιά που έχουν δύο μεγάλες κοινότητες, με κυρίαρχα δύο διαφορετικά χριστιανικά δόγματα, το Ορθόδοξο και το Καθολικό. Πώς οι δύο μεγάλες κοινότητες βιώνουν τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας με διαφορετικό τρόπο, αλλά και με απέραντο σεβασμό η μία για την άλλη;

25 Απρ 2024 07:00