Follow us

Πράσινο φως για την 4η δόση εμβολίου στους ανοσοκατεσταλμένους - Τι αποφάσισε η Επιτροπή Εμβολιασμών

Οι ανοσοκατεσταλμένοι πολίτες θα μπορούν να κάνουν την 4η δόση του εμβολίου από 3 έως 6 μήνες μετά την 3η δόση.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
εμβόλιο κορονοϊος

Πράσινο φως για την 4η δόση του εμβολίου σε ανοσοκατεσταλμένους έδωσε κατά τη συνεδρίασή της η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, αποφασίστηκε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών θα μπορεί να κάνει την 4η δόση 3 έως 6 μήνες μετά την 3η δόση και το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή άμεσα.

Νωρίτερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους διαβεβαίωσε πως τα συστήματα είναι έτοιμα για τις όποιες εξελίξεις στο ζήτημα των εμβολιασμών και ανέφερε ότι υπάρχουν ήδη περιπτώσεις πολιτών που έχουν λάβει μήνυμα μετά την τρίτη δόση πως ο εμβολιασμός τους θα ολοκληρωθεί μετά την τέταρτη.

Για την επέκταση και στον υπόλοιπο πληθυσμό τόνισε: "από εκεί και πέρα 4η δόση στον γενικό πληθυσμό δεν έχει εγκριθεί ειδικά σε χώρες της ΕΕ και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν η Όμικρον θα απαιτήσει μία καινούρια τροποποιημένη δόση εμβολίου. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα πάμε σε 4η δόση στον γενικό πληθυσμό".

Πηγή: TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Μαριγκόνα-Μαριπόζα: Όλοι εναντίον δύο γυναικών

Αν δείτε τα απαίσια σχόλια που γίνονται για τις δύο γυναίκες που απλά πήγαν να δουν το ματς της Εθνικής μας με την Ισπανία, απλά θα σαστίσετε.

05 Σεπ 2025 19:15