Follow us

"Δυνατά" | Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται την Τόνια Σωτηροπούλου την Παραμονή Πρωτοχρονιάς! Όλες οι λεπτομέρειες του εορταστικού επεισοδίου

Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται την εκλεκτή της καρδιάς του Τόνια Σωτηροπούλου και πολλά ακόμα λαμερά αστέρια στο εορταστικό "Δυνατά"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κωστής Μαραβέγιας

Η πιο κεφάτη, διασκεδαστική και ανατρεπτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς "Δυνατά" στην ΕΡΤ1, με τον Κωστή Μαραβέγια, πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους, και, φυσικά, τραγούδι, χαρά, κέφι, χορό και πολλές εκπλήξεις!

Ο Κωστής Μαραβέγιας κάλεσε στο πλατό της εκπομπής τους πιο αγαπημένους φίλους της ζωής του, για να υποδεχθούν μαζί το 2022. Η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου, οΠάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Θανάσης Αλευράς είναι "το παρεάκι", οι "φίλοι", "οι κολλητοί" του Κωστή, που έρχονται "Δυνατά" στην ΕΡΤ1, για να περάσουν -και να μας χαρίσουν- ένα αξέχαστο βράδυ.

Όλοι μαζί ανεβαίνουν στη σκηνή, τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν και υποδέχονται τη νέα χρονιά με ατελείωτο κέφι, ρυθμό και θετική ενέργεια.

"Δυνατά" | Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται την Τόνια Σωτηροπούλου την Παραμονή Πρωτοχρονιάς! Όλες οι λεπτομέρειες του εορταστικού επεισοδίου

Την παρέα τους συμπληρώνουν η υπέροχη Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία ερμηνεύει πολυαγαπημένα τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης σε μια μουσική συνεργασία-έκπληξη με τον Κωστή, το συγκρότημα "Σουαρέ", που μαζί με την παρέα του Κωστή θα προσφέρουν αξέχαστες ρεμπέτικες μελωδίες, και μία από τις κορυφαίες μπάντες της χώρας, η εκπληκτική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού!

Μια ξεχωριστή βραδιά μεταξύ φίλων και αγαπημένων, στην πιο όμορφη στιγμή της χρονιάς, όταν το μόνο που μετράει είναι η παρέα, η αγάπη και η ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά.

Ο Κωστής, η Τόνια, ο Πάνος, η Κατερίνα, ο Δημήτρης, ο Θανάσης, η Ελένη, ο Μανώλης, ο Νικόλας, οι Σουαρέ και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σάς υπόσχονται την πιο κεφάτη, διασκεδαστική και ανατρεπτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην ΕΡΤ1, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα