Με αγωγή απαντούν οι "Ράδιο Αρβύλα" στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Νομικά κινούντα ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Τη νομική οδό κατά του Στάθη Παναγιώτοπουλου ακολουθούν οι "Ράδιο Αρβύλα" όπως αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου η δημοσιογράφος Λίλιαν Τσουρλή. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς μετά τη πλήρη στήριξη στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου απάντησαν με αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη τους μετά τα όσα έχουν συμβεί.

Ειδικότερα, μέσω της αγωγής η παρέα του "Ράδιο Αρβύλα” ζητά από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά τον σάλο που έχει προκληθεί την άμεση αποκατάσταση της ηθικής βλάβης τόσο των ίδιων όσο και της εκπομπής της οποίας δημιουργός είναι ο Αντώνης Κανάκης.

"Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου με αγωγή με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο κι η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της" ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος ζωντάνα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.