Follow us

10 εμβληματικά κομμάτια για την πιο κομψή και διαχρονική γκαρνταρόμπα

Η διαχρονικότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τη χρήση φυσικών ινών, είναι τα βασικά στοιχεία του fashion brand LOLA - και στη νέα συλλογή.

Βίκυ Πασχάλη
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ
Lola

Η προσήλωση στην υψηλή ποιότητα, η έμφαση στη δυναμική θηλυκότητα και η αγάπη για την ανεπιτήδευτη ομορφιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των γυναικών που αγαπούν το κλασικό και διαχρονικό στιλ. Αξίες που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και είναι αποφασισμένες να δημιουργήσουν μία ποιοτική και κομψή γκαρνταρόμπα με κομμάτια που δεν θα χάσουν τη στιλιστική, και όχι μόνο, αξία τους.

Αυτές είναι και οι αξίες του brand LOLA, το οποίο μέσα από μια αρμονική εξελικτική πορεία σχεδόν 50 ετών στον χώρο της μόδας θέτει ως σταθερή προτεραιότητα την αναζήτηση premium υφασμάτων. Κάπως έτσι, η FW21-'22 συλλογή αποτελείται από φυσικές ίνες, και πιο συγκεκριμένα, φίνα κασμίρια, εξαιρετικής ποιότητας μετάξι, 100% παρθένο μαλλί και μίξεις αυτών.

Η συλλογή αντλεί έμπνευση από την αισθητική των 40’s ακροβατώντας μεταξύ της θηλυκής και της δυναμικής πλευράς μιας γυναίκας. Φαρδιά κοστούμια, μεταξωτά πουκάμισα & μπλούζες με πιέτες και τονισμένους ώμους, φορέματα με λόξα κοψίματα και πτυχώσεις, πανωφόρια σε υπέροχα υφάσματα με ιδιαίτερες υφές.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα